Νικοπολίδης: «Η Εθνική ομάδα των Ελπίδων έχει δρόμο»

Νικοπολίδης: «Η Εθνική ομάδα των Ελπίδων έχει δρόμο»

Ικανοποιημένος παρά την ήττα με 4-3, έμεινε ο προπονητής της εθνικής Ελπίδων, Αντώνης Νικοπολίδης, από τα όσα είδε στο φιλικό με τη Σλοβακία. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός σε δηλώσεις του τόνισε:

«Ήταν ένα δυνατό τεστ και παρότι αιφνιδιαστήκαμε και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, είναι θετικό ότι τα παιδιά βρήκαν τη δύναμη και αντέδρασαν, έλεγξαν τον αγώνα και ισοφάρισαν το σκορ από 3-1 σε 3-3. Αυτό είναι και το πιο θετικό από το σημερινό παιχνίδι, στο οποίο καταβάλαμε μια σημαντική προσπάθεια.

Βγήκαν τα πρώτα συμπεράσματα για αυτή τη νέα ομάδα, σαφώς υπάρχουν πράγματα τα οποία πρέπει να βελτιώσουμε, και σε αυτά θα επικεντρωθούμε.

Η προσπάθεια συνεχίζεται. Ας μην ξεχνάμε ότι η πρόκειται για παιδιά που έχουν κάνει όλες κι όλες τρεις προπονήσεις μαζί, οπότε το βάρος θα πέσει στο δέσιμο και στην απόκτηση ομοιογένειας, που είναι το κύριο ζητούμενο.

Η Εθνική ομάδα των Ελπίδων έχει δρόμο, πρέπει να έχει δρόμο και θα δουλέψουμε για να παρουσιαστούμε έτοιμοι στο ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεων τον Ιούνιο και στα υπόλοιπα παιχνίδια της προκριματικής φάσης».