Νικοπολίδης: «Με το ίδιο αίσθημα ευθύνης»

Νικοπολίδης: «Με το ίδιο αίσθημα ευθύνης»

Ο Αντώνης Νικοπολίδης ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, αναλαμβάνοντας υπεύθυνος ακαδημίας και προπονητής των Κ19. Μία ημέρα μετά την επίσημη ανακοίνωση, ο Νικοπολίδης έκανε και την πρώτη του δήλωση για τον νέο του ρόλο στους «ερυθρόλευκους»:

«Είναι χαρά μου που είμαι και πάλι στον Ολυμπιακό, σε διαφορετικό πόστο αλλά με το ίδιο αίσθημα ευθύνης που έχω πάντα απέναντι στο σύλλογο και στη δουλειά μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, για την ευκαιρία που μου δίνει να εργαστώ στον κορυφαίο σύλλογο της χώρας και σε ένα περιβάλλον που γνωρίζω καλά.

Στόχος από κοινού με τους συνεργάτες μου, είναι μέσα από σωστές βάσεις, να προπονήσουμε, να εκπαιδεύσουμε και να διαμορφώσουμε τα παιδιά. Τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου».

Θυμίζουμε η ανακοίνωση του Ολυμπιακού, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Αντώνη Νικοπολίδη, που αναλαμβάνει Υπεύθυνος των Ακαδημιών του Ολυμπιακού καθώς και προπονητής της ομάδας Κ19 του συλλόγου μας.

Συνεργάτης του Αντώνη Νικοπολίδη στην Κ19 θα είναι ο Τάσος Πάντος ενώ Τεχνικός Διευθυντής αναλαμβάνει ο Θοδωρής Ελευθεριάδης».