«Ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια»

«Ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια»

Ο τεχνικός της εθνικής Ελπίδων, Αντώνης Νικοπολίδης, μίλησε στο πλαίσιο της πρώτης προπόνησης της ομάδας με τη συμμετοχή νέων προσώπων, ενόψει των φιλικών αγώνων με τη Σλοβακία στη Ζίλινα (22/03, 17:00) και το Μαυροβούνιο στην Αθήνα (26/03, 16:30, γήπεδο Γ. Καμάρας).

Πρόκειται για τα δύο από τα τρία φιλικά παιχνίδια μέσα από τα οποία ο ομοσπονδιακός τεχνικός Αντώνης Νικοπολίδης και οι συνεργάτες του θα συγκροτήσουν την ομάδα που θα διεκδικήσει την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2021, με στόχο να παρουσιαστεί έτοιμη στην πρώτη επίσημη υποχρέωση για τα προκριματικά, τον εντός έδρας αγώνα με το Σαν Μαρίνο τον Ιούνιο.

«Ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια, καλέσαμε κάποια καινούρια παιδιά στη θέση όσων αποχώρησαν λόγω ηλικίας και μέσα από τα φιλικά παιχνίδια και τις προπονήσεις θα δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές και θα βγάλουμε συνολικά συμπεράσματα για την ομάδα.

Πιστεύω ότι στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι με το Σαν Μαρίνο, θα μπορέσουμε να δουλέψουμε και να παρουσιαστούμε έτοιμοι για να ξεκινήσουμε την προσπάθεια για πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με τις καλύτερες προϋποθέσεις».