Ξενάγηση και πρωτιά για τον Ολυμπιακό

Ξενάγηση και πρωτιά για τον Ολυμπιακό

Την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο νέο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» είχαν οι ποδοσφαιριστές της Κ-14 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Τα παιδιά με συνοδούς τον προπονητή κ. Χατζηράπτη και τον γυμναστή της Ακαδημίας κ. Κολοκυθά στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος «Life Outside the Box» ξεναγήθηκαν σ’ όλους τους χώρους του Κέντρου Πολιτισμού και εντυπωσιάστηκαν από την αρχιτεκτονική αλλά και από την πολυτέλεια!

Οι ποδοσφαιριστές μας επισκέφτηκαν την Βιβλιοθήκη, την Λυρική Σκηνή ενώ περιηγήθηκαν και στο πάρκο το οποίο εκπισκέπτονται καθημερινά χιλιάδες πολίτες.

Ο προπονητής της Ακαδημίας μας Ιάκωβος Χατζηράπτης μετά από το τέλος της ξενάγησης αφού παρέδωσε αναμνηστικό λάβαρο του Ολυμπιακού στο στέλεχος του Κέντρου Πολιτισμού σημείωσε: «Στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος “Life Outside the Box” που ξεκίνησε το 2016 η Ακαδημία μας επισκεφτήκαμε με το ηλικιακό γκρουπ Κ-14 το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στους σύγχρονους χώρους του. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. Στην Ακαδημία του Ολυμπιακού εκτός από την καθημερινή ποδοσφαιρική εκπαίδευση που παρέχουμε επενδύουμε και σ’ άλλες δράσεις και τομείς της κοινωνικής ζωής με στόχο να πάρουν τα παιδιά ερεθίσματα έτσι ώστε να διαμορφώσουν ισχυρούς χαρακτήρες και πολυσχιδής προσωπικότητες».

ΠΡΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Κ9 ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Την 1η θέση στο «Respect Cup» που διεξήχθη από τις 11 έως τις 13 Απριλίου σε Βούλα και Βάρη κατέλαβε η Κ-9 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Η ομάδα του Κώστα Σοφιανού κέρδισε και τα πέντε παιχνίδια που έδωσε στο τουρνουά κερδίζοντας στον τελικό με 8-5 την αντίστοιχη ομάδα της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών.

Συνολικά η ομάδα μας πέτυχε 49 γκολ και δέχτηκε 9. Ο προπονητής της Κώστας Σοφιανός δήλωσε: «Συγχαρητήρια στα παιδιά για το ωραίο ποδόσφαιρο που έπαιξαν και για την 1η θέση. Στόχος μας σ’ αυτές τις ηλικίες είναι η διασκέδαση μέσα από το ποδόσφαιρο και φυσικά η βελτίωση. Δουλεύουμε καθημερινά για το καλύτερο και τα παιδιά το απολαμβάνουν».

Αναλυτικά τα παιχνίδια του Ολυμπιακού:

* Ολυμπιακός-ΠΑΕ Πανιώνιος 10-1

Τα γκολ: Καρυτινός (2), Κούρτης (2), Γεωργαντάς (2), Καντεράκης, Πατρώνης, Ποτουρίδης, Αυγουστίδης.

* Ολυμπιακός-Βύζας Μεγάρων 11-1

Τα γκολ: Καρυτινός (2), Διαμαντάκος (2), Μιχαηλίδης (2), Κούρτης (2), Πατρώνης, Σουχλάκης, Καντεράκης.

* Ολυμπιακός-ΓΣ Αργυρούπολης 6-1

Τα γκολ: Κούρτης, Καρυτινός, Αυγουστίδης, Γεωργαντάς, Σουχλάκης, Διαμαντάκος.

* Ολυμπιακός-Αστέρας Μενιδίου 14-1

Τα γκολ: Βρυώνης (2), Αυγουστίδης, Γεωργαντάς, Καντεράκης, Καρυτινός (2), Κούρτης, Μιχαηλίδης, Μουγγός, Πατρώνης, Διαμαντάκος , Μιχαλακέλης, Ποτουρίδης.

*Ολυμπιακός-Ατρόμητος Αθηνών 8-5 (Τελικός)

Τα γκολ: Πατρώνης (3), Κούρτης (2), Αυγουστίδης, Καντεράκης, Σουχλάκης.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που αγωνίστηκαν στο τουρνουά: Αυγουστίδης Δημήτρης, Βρυώνης Αθανάσιος, Γεωργαντάς Ηλίας, Γούσιος Γεώργιος, Δουλαβέρας Γεώργιος, Καντεράκης Χρήστος, Καρυτινός Παναγιώτης, Κούρτης Γεώργιος, Μιχαηλίδης Δημήτρης, Πατρώνης Τζόι, Μουστάκης Εμμανουήλ, Μιχαλακέλης Ιωάννης, Σπυρόπουλος Ευφραίμ, Σουχλάκης Ναπολέων, Διαμαντάκος Χαράλαμπος, Ποτουρίδης Δημήτρης, Μουγγός Νίκος.