Ξενάγηση σε Καραϊσκάκη και Μουσείο, σεμινάρια και εργομετρικές εξετάσεις! (photos)

Ξενάγηση σε Καραϊσκάκη και Μουσείο, σεμινάρια και εργομετρικές εξετάσεις! (photos)

Η διασκέδαση και η εκπαίδευση συνεχίζεται στο Summer Camp 2017 της ΠΑΕ Ολυμπιακός! Περισσότερα από 260 παιδιά βρέθηκαν την 2η ημέρα στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη και πέρασαν υπέροχα!

Το πρόγραμμα δεν περιελάμβανε μόνο ποδόσφαιρο! Τα παιδιά ξεκίνησαν τους εργομετρικούς ελέγχους οι οποίοι πραγματοποιούνται από την “Life Ergo” και άμεσα θα πάρουν τον φάκελο με τα πλήρη στοιχεία από την αξιολόγηση τους.

Φυσικά ξεκίνησαν και οι ξεναγήσεις στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Ανά δυο ώρες τα παιδιά με πούλμαν φεύγουν από το Ρέντη με προορισμό το γήπεδο της αγαπημένης τους ομάδας. Η κα Κατερίνα Τσαλιγοπούλου αναλαμβάνει να τους μάθει την ιστορία του Ολυμπιακού με ξενάγηση στο Μουσείο ενώ στη συνέχεια οι νεαροί ποδοσφαιριστές πατούν το χόρτο στο γήπεδο όπου παίζει ο Φορτούνης, ο Μποτία, ο Ρέτσος και τ’ άλλα ινδάλματα τους και επισκέπτονται τα αποδυτήρια και άλλους χώρους του γηπέδου.

Στο θεωρητικό κομμάτι ξεκίνησαν και τα σεμινάρια Ψυχολογίας με τον Αθλητικό Ψυχολόγο της Ακαδημίας κ. Γιάννη Ζαρώτη να μαθαίνει στα παιδιά πολλά και χρήσιμα πράγματα για την συμπεριφορά τους εντός και εκτός γηπέδου!

Στα τέσσερα γήπεδα όπου “φιλοξενούν” το Camp το ποδόσφαιρο δεν σταματάει ποτέ! Πάσες, τρίπλες, ασίστ, γκολ, αποκρούσεις…Όλοι μαθαίνουν από τους προπονητές της Ακαδημίας και επιλεγμένους προπονητές Σχολών τα μυστικά του ποδοσφαίρου. Κατά την διάρκεια της ημέρας ο επικεφαλής και προπονητής της Σχολής Λαμίας κ. Αθανάσιος Σερπάνος ξεκίνησε και μαθήματα τεχνικής!

Όλο το επιτελείο της Ακαδημίας και των Κεντρικών Σχολών είναι στο Ρέντη και φροντίζει ώστε οι νεαροί ηλικίας 5 έως 15 ετών να παίζουν και να μαθαίνουν!

Ο προπονητής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, κ. Τάσος Θέος, ο οποίος κατέκτησε φέτος το Πρωτάθλημα Κ-17, προπονεί καθημερινά παιδιά γεννημένα το 2004 και το 2005 και μας λέει: “Είναι χαρά μας που έχουμε τόσα παιδιά στο Ρέντη. Δίνουν ένα άλλο χρώμα στο Κέντρο και βλέπουμε πως περνούν πολύ καλά. Ο ρόλος μας είναι μέσα από το παιχνίδι να τους μαθαίνουμε αρκετά πράγματα για το ποδόσφαιρο. Σήμερα ξεκίνησαν και τα εργομετρικά και είδα πως το επίπεδο είναι καλό. Αυτές οι παροχές είναι σημαντικές γι’ όλα τα παιδιά και θέλουμε όταν φύγουν να συζητούν όλο το καλοκαίρι και ν’ αναπολούν το Camp στο οποίο φυσικά κάνουν και νέους φίλους”.

Πληροφορίες και Ενημέρωση για το Summer Camp
Τηλέφωνο: 210-3418000 (10:00-17:00)
Fax: 210-3418002
email: schools@olympiacos.org.

This slideshow requires JavaScript.