Οικογενειακά οι μικροί του Ολυμπιακού!

Η λειτουργία μίας ακαδημίας δεν έχει να κάνει μόνο με την εκμάθηση των παιδιών στο να κλωτσάνε την μπάλα στο ποδόσφαιρο ή σε οποιοδήποτε άλλο άθλημα. Η ακαδημία βοηθάει τα παιδιά να μπαίνουν στην κοινωνία και να διαμορφώνουν τους χαρακτήρες τους και να δημιουργούν σωστούς ανθρώπους για να «βγουν» στην ζωή.

Έτσι και οι άνθρωποι της ακαδημίας του Ολυμπιακού στο πλαίσιο της έννοιας «ακαδημία» δεν είναι λίγες οι φορές που προγραμματίζουν και εξωγηπεδικές δραστηριότητες για τους μικρούς. Σε αυτό το πλαίσιο συγκαταλέγεται και το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές των τμημάτων Κ11 και Κ13 δείπνησαν όλοι μαζί ως μία οικογένεια σε εστιατόριο της Νέας Σμύρνης, κάτι που έγινε γνωστό και από τον επίσημο Ολυμπιακό:

«Ένα πολύ ευχάριστο διάλειμμα από τις σχολικές δραστηριότητες αλλά και από την υγιεινή διατροφή, που ακολουθούν πιστά, πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές των ομάδων Κ-11 και Κ-13 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Οι δυο ομάδες δείπνησαν σε εστιατόριο της Νέας Σμύρνης με το μενού, κατ’ εξαίρεση, να περιλαμβάνει burger, τόσο για τους ποδοσφαιριστές όσο και για τους προπονητές!

Τα παιδιά, που ζουν πολλές ώρες την ημέρα στο Ρέντη, έχουν ένα κοινό όραμα και αποτελούν μέλη μιας οικογένειας η οποία έχει μάθει να παλεύει κάθε ημέρα για το καλύτερο και να κερδίζει!

Η “δράση” πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος “Life Outside The Box” και εκτός από τους ποδοσφαιριστές συμμετείχε ο Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Ελευθεριάδης και οι προπονητές κ.κ Παπακωστούλης, Κοψαχείλης, Χατζηράπτης».