Οι ήρωες του Ηρακλή είναι οι προπονητές και οι παίκτες!

Οι ήρωες του Ηρακλή είναι οι προπονητές και οι παίκτες!

Η κατάσταση που επικρατεί στον Ηρακλή από την αρχή της σεζόν μέχρι τώρα είναι τραγική. Τα πράγματα όσον αφορά τον οικονομικό τομέα είναι αρκετά άσχημα και αυτό φάνηκε και από το γεγονός ότι πριν από δύο εβδομάδες δεν έγιναν δύο ματς σε Κ20 και Κ17 στα πρωταθλήματα της Superleague, καθώς δεν υπήρχαν οι απαραίτητοι οικονομικοί πόροι για τη διεξαγωγή τους.

Οι πραγματικοί όμως ήρωες του συλλόγου είναι οι προπονητές και ποδοσφαιριστές των τμημάτων ακαδημίας, καθώς καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να μπορούν αντιπροσωπεύουν τον Ηρακλή στις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι μικροί έχουν αντιμετωπίσει εμπόδια ακόμα και για την πραγματοποίηση των προπονήσεών τους, ενώ από την πλευρά τους οι κόουτς της ομάδας αντιμετωπίζουν οικονομικό πρόβλημα από τη στιγμή που έχουν να πληρωθούν αρκετούς μήνες.

Υπάρχουν και προπονητές οι οποίοι είναι από την περασμένη αγωνιστική σεζόν στον Ηρακλή και τα οφειλόμενα έχουν φτάσει σε μεγάλο αριθμό σε μία δύσκολη περίοδο για όλη την χώρα. Παρόλα αυτά όμως τόσο οι προπονητές όσο και οι ποδοσφαιριστές δίνουν συνέχεια το «παρών» και προσπαθούν να ανταποκρίνονται με τον καλύτερο τρόπο στις υποχρεώσεις τους.

Ιδιαίτερα οι Παίδες του συλλόγου στο πρωτάθλημα της Superleague K15 πραγματοποίησαν φέτος μία πολύ καλή αγωνιστική σεζόν και έχουν καταφέρει να βρίσκονται στη δεύτερη θέση του Βορείου ομίλου και δείχνουν τη σοβαρότητα που αντιμετωπίζουν τη χρονιά παρά τα όποια προβλήματα οικονομικά και οργανωτικά υπάρχουν.