Οι Αγγελόπουλος, Βάρκας, Φέκκας το νέο… κύμα συμβολαίων στον Ολυμπιακό!

Οι Αγγελόπουλος, Βάρκας, Φέκκας το νέο… κύμα συμβολαίων στον Ολυμπιακό!

Πληροφορίες του newsacademies.gr αναφέρουν ότι πέραν των Κωνσταντίνου Κιρτζιαλίδη, Στάθη Λάμπρου, Κώστα Κηπουρού, Θάνου Κωστανάσιου, για τους οποίους σας έχουμε γράψει σχετικά, επαγγελματίες στον Ολυμπιακό έγιναν και οι Γιάννης Αγγελόπουλος, Γιάννης Βάρκας και Γιώργος Φέκκας!

Οι δύο πρώτοι είναι ποδοσφαιριστές του τμήματος κάτω των 20 ετών του Ολυμπιακού, ενώ ο τρίτος αγωνίζεται στους Έφηβους των «ερυθρόλευκων» και είναι ο αρχηγός του τμήματος κάτω των 17 ετών!

Ο Γιάννης Αγγελόπουλος είναι γεννημένος στις 03/04/1998 και διανύει τον τρίτο του χρόνο στην ακαδημία του Ολυμπιακού, ενώ πέρσι ήταν από τα βασικά στελέχη των Νέων και βοήθησε αρκετά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Superleague K20, αγωνιζόμενος κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του Πειραιά στη θέση του τερματοφύλακα.

Ο Γιάννης Βάρκας ήρθε στον Ολυμπιακό ως εξτρέμ, αλλά τα δύο τελευταία χρόνια στους Νέους υπό τις οδηγίες του Βασίλη Βούζα παίζει ως επιθετικός. Γεννήθηκε 27/03/1998 και έχει σημειώσει μέχρι στιγμής 3 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα της Superleague K20 με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Φέκκας είναι γεννημένος στις 24/5/2001, αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος και είναι αρχηγός, όπως προαναφέραμε, του τμήματος κάτω των 17 ετών. Μάλιστα σκόραρε πρόσφατα στον αγώνα των Εφήβων για το πρωτάθλημα της Superleague K17, απέναντι στον Ατρόμητο.