Οι… ανάγκες έκαναν τον Κουγιό μπακ

Οι… ανάγκες έκαναν τον Κουγιό μπακ

Όπως κάθε φορά που υπάρχουν υποχρεώσεις ποδοσφαιριστών με τις Εθνικές τους ομάδες, έτσι και τώρα στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού «ανέβηκαν» αρκετοί παίκτες από το τμήμα κάτω των 20 ετών. Αυτή την φορά ο Πάουλο Μπέντο είχε έξι ποδοσφαιριστές των Νέων στη διάθεσή του στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Οι παίκτες οι οποίοι προωθήθηκαν ήταν οι Σκαφίδας, Τόλι, Τασιουλής, Μεγαρίτης, Βάρκας και Κουγιός. Με τον τελευταίο όμως οι ανάγκες της προπόνησης να… αναγκάζουν τον Πορτογάλο τεχνικό να τον γυρνάει στην άμυνα.

Συγκεκριμένα, ο Κουγιός είναι εξτρέμ όμως αυτές τις ημέρες υπάρχει στο Ρέντη έλλειψη αριστερού μπακ. Από τη στιγμή που ο Ντε Λα Μπέγια δεν είναι απόλυτα έτοιμος, ενώ οι Τσιμίκας και Ρέτσος λείπουν με την εθνική Ελπίδων και ο Φουάσης των Νέων ταλαιπωρείται από τραυματισμό. Για αυτό ο Πάουλο Μπέντο δοκίμασε σε επίπεδο προπόνησης τον Κουγιό από εξτρέμ σε αριστερό μπακ.

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στον Ολυμπιακό, καθώς μην ξεχνάμε πως στο παρελθόν και οι Τσιμίκας, Σάλιακας στον Ολυμπιακό είχαν πάει ως εξτρέμ, αλλά οι προπονητές αποφάσισαν να τους χρησιμοποιούν ως μπακ και πλέον έχουν καθιερωθεί σε αυτή τη θέση!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΓΩΜΕΝΟΣ