Οι αστέρες του ΝΒΑ κάνουν οντισιόν για το Equalizer 2

Οι αστέρες του ΝΒΑ κάνουν οντισιόν για το Equalizer 2

H Sony Pictures Entertainment ένωσε τις δυνάμεις της με το NBA για την προώθηση της ταινίας Equalizer 2 που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Οι τελικοί της διοργάνωσης έχουν ξεκινήσει και τι καλύτερο από μερικά ευφάνταστα τηλεοπτικά σποτάκια για να διαφημιστεί η νεα ταινία που πρωταγωνιστεί ο Denzel Washington! Ο σκηνοθέτης Antoine Fuqua επισκέπτεται τον δημοφιλή ηθοποιό κατα τη διάρκεια της τηλεοπτικής μετάδοσης ενός αγώνα ΝΒΑ.

Ο Fuqua μεταφέρει στον Washington πως το στούντιο επικοινώνησε μαζί του για να γυρίσουν το sequel της ταινίας Equalizer, όμως ο ηθοποιός απαντά όχι, λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν κάνει sequels και αμέσως μετά του προτείνει να ξεκινήσει οντισιόν με τους αστέρες του ΝΒΑ για να βρεί τον επόμενο πρωταγωνιστή!

Η ταινία Equalizer 2 θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους της Αμερικής στις 20 Ιουλίου, όμως στις αίθουσες της χώρας μας θα έρθει στις 6 Σεπτεμβρίου!

Δείτε παρακάτω τα 3 σποτάκια όπως μεταδόθηκαν στα διαφημιστικά διαλείμματα της τηλεοπτικής μετάδοσης του πρώτου αγώνα για τους φετινούς τελικούς του NBA.