Οι εκδηλώσεις των σχολών του Ολυμπιακού

Οι εκδηλώσεις των σχολών του Ολυμπιακού

Διήμερη επίσκεψη στον Πειραιά πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο (25-26/2) η σχολή από το Ηράκλειο Κρήτης. Τα παιδιά της σχολής μαζί με τον επικεφαλής κ. Γιάννη Σχοιναράκη ξεναγήθηκαν στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη και εν συνεχεία έδωσαν φιλικά παιχνίδια με την Κ-10 της ακαδημίας, αλλά και με την Κεντρική Σχολή Ρέντη.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε και επίσκεψη στο Μουσείο του Ολυμπιακού ενώ κάποια τυχερά παιδιά από τη σχολή συνόδεψαν τους παίκτες του Ολυμπιακού και του Πανιωνίου κατά την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο. Τα μέλη της σχολής «χόρτασαν» Ολυμπιακό και επέστρεψαν το βράδυ της Κυριακής με το καράβι από τον Πειραιά στο Ηράκλειο.

Στο μεταξύ, την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε προ ημερών η σχολή στα Γλυκά Νερά. Η σχολή, η οποία κάθε χρόνο αυξάνει των αριθμό των παιδιών της, γιόρτασε σαν μια δεμένη οικογένεια κόβοντας την πίτα της με τα παιδιά να κερδίζουν πλούσια δώρα.

Ο επικεφαλής της σχολής κ. Γιώργος Καλογεράκος μιλώντας σε γονείς και παιδιά τους ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη τους και δήλωσε ότι όλοι πρέπει να είναι υπερήφανοι που είναι μέλη της οικογένειας του Ολυμπιακού.

Τα μέλη της σχολής επισκέφτηκαν την Κυριακή και το «Γ. Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας με τον Πανιώνιο.