Οι… ευκαιρίες σε Νότιο και Βόρειο όμιλο!

Οι… ευκαιρίες σε Νότιο και Βόρειο όμιλο!

Δεν υπάρχει κάποιο ντέρμπι των «μεγάλων» αυτό το Σαββατοκύριακο σε Νότιο και Βόρειο όμιλο της Superleague K17, όμως από την άλλη έχουν ευκαιρίες συγκεκριμένες ομάδες για ένα καλύτερο… λανσάρισμα στις θέσεις της βαθμολογίας!

Στο Νότιο όμιλο ο δεύτερος Ολυμπιακός έχει ρεπό και έτσι ο Παναθηναϊκός θα έχει την ευκαιρία να αυξήσει τη διαφορά του από τους «ερυθρόλευκους», καθώς τώρα τους χωρίζει μόλις ένας βαθμός, με τους «πράσινους» όμως από την άλλη να μην έχουν εύκολο έργο αφού αντιμετωπίζουν τον Πανιώνιο εκτός έδρας!

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης επίσης θέλει τους τρεις βαθμούς της νίκης, έτσι ώστε να μειώσει τη διαφορά της από την πρώτη δυάδα του ομίλου, αφού τώρα είναι 4 βαθμούς πίσω από τον δεύτερο Ολυμπιακό και 5 από τον πρώτο Παναθηναϊκό.

Από την άλλη στον Βόρειο όμιλο ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία να ανέβει και πάλι στη δεύτερη θέση του πίνακα! Αυτό γιατί η δεύτερη ΑΕΛ έχει ρεπό και τις δύο ομάδες τις χωρίζει μόλις έναν βαθμό, με τους Θεσσαλονικείς να αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Κέρκυρα η οποία με πληγωμένο τον εγωισμό της από το 8-0 της Ξάνθης θέλει να επανέλθει δυνατά στο πρωτάθλημα!

Παράλληλα και η πρωτοπόρος Ξάνθη με νίκη της μέσα στη Λαμία έχει τη δυνατότητα να αυξήσει τη διαφορά της από τη δεύτερη θέση, εκμεταλλευόμενη το ρεπό της ΑΕΛ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Superleague Κ17 σε Νότιο και Βόρειο όμιλο για αυτό το Σαββατοκύριακο…