Οι μικροί ρωτάνε τους Μαλεζά και Πέλκα!

Οι μικροί ρωτάνε τους Μαλεζά και Πέλκα!

Την 1η Απριλίου η αίθουσα συνέντευξης Τύπου του γηπέδου της Τούμπας πρόκειται να γεμίσει από πιτσιρικάδες οι οποίοι θα έχουν τον ρόλο των δημοσιογράφων, όπως ανακοίνωσε επίσημα ο ΠΑΟΚ:

«Η αίθουσα Τύπου της Τούμπας αποδείχτηκε πως είναι πολύ μικρή για να χωρέσει όλα τα επίδοξα Press Kids. Το ενδιαφέρον γι’ αυτή την ξεχωριστή συνέντευξη Τύπου ήταν πολύ μεγάλο, έτσι οι 30 τυχεροί προέκυψαν μέσα από κλήρωση.

Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεπέρασαν τις 100 από την πρώτη κιόλας μέρα. Δείγμα της επιθυμίας των παιδιών να γνωρίσουν από κοντά τους παίκτες του ΠΑΟΚ και να μιλήσουν μαζί τους ως δημοσιογράφοι. Και μια καλή αρχή για την καθιέρωση των Press Kids. Τα ΠΑΟΚτσάκια που θα έχουν τη δυνατότητα να γίνουν δημοσιογράφοι για μια μέρα και να συμμετάσχουν στην πιο ξεχωριστή συνέντευξη Τύπου της σεζόν είναι τα εξής:

Χολίδης Ιορδάνης
Τσιρώζης Ραφαήλ
Γκλαβας Θεολόγος
Γιακανίτση Βεατρίκη
Λάλος Νίκος
Κανίδης Μιχάλης
Χαλκιά Ειρήνη
Αντσου Χρύσα
Γιοβανούδη Μαρία
Γιακουμής Γιώργος
Οργαντζίδης Δημήτρης
Φιλιππιάδης Θανάσης
Χατζηελευθερίου Γιώργος
Γιαννόπουλος Βασίλης
Λιάτος Θεόδωρος
Τόρτοκας Απόστολος
Κωνσταντινίδης Νίκος
Φωτιάδης Φώτης
Κυριακιδης Νικόλας
Λαζός Ζήσης
Παπαδόπουλος Χρήστος
Ερφεσόγλου Φεβρωνία
Κυρίτση Μαρία
Χριστακούδης Γιώργος
Δαρέμας Κωνσταντίνος
Χατζηγρηγορίου Γεώργιος
Κόλλια Ελισάβετ
Πανταζή Κωνσταντίνα
Νταής Αργύρης
Καραφώτης Δημήτρης

Η συνέντευξη Τύπου των Press Kids με τους Στέλιο Μαλεζά και Δημήτρη Πέλκα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 01.04 στις 15:00 στην Τούμπα και θα είναι… prive. Η είσοδος στους γονείς απαγορεύεται αυστηρά. Μαμάδες και μπαμπάδες θα την παρακολουθήσουν ζωντανά μέσω του PAOK TV σε ειδικό χώρο στο γήπεδο της Τούμπας».