Οι μικροί της Λαμίας με Τσόρι, Μανθάτη, Ρέτσο και Ανδρούτσο!

Η σχολή του Ολυμπιακού από την Λαμία επισκέφτηκε τις αθλητικές εγκαταστάσεις στο Ρέντη και οι μικροί είχαν την ευκαιρία να δουν το είδωλό τους Τσόρι Ντομίνγκες, αλλά και τρία παιδιά της ακαδημίας τα οποία αγωνίζονται και στην πρώτη ομάδα των «ερυθρόλευκων»! Αναλυτικά τα όσα ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός για την επίσκεψη της σχολής από τη Λαμία:

«Επίσκεψη στο Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη πραγματοποίησε το Σάββατο η Σχολή μας από την Λαμία.

Τα παιδιά μαζί με τους προπονητές τους είχαν την ευκαιρία να παίξουν φιλικά παιχνίδια με ομάδες της Ακαδημίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός και άλλες Σχολές του Δικτύου και να δείξουν άλλη μια φορά την πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τον επικεφαλής της Σχολής κ. Σερπάνο και τους συνεργάτες του.

Η επίσκεψη δεν περιορίστηκε μόνο σε φιλικά παιχνίδια αλλά και σε ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του Προπονητικού Κέντρου Ρέντη αλλά και σε … συναντήσεις με τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ υπέγραψε δεκάδες αυτόγραφα και χειροκροτήθηκε από τα παιδιά ενώ ξεχωριστό χειροκρότημα από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές απέσπασαν τρία παιδιά που προέρχονται από την Ακαδημία και αγωνίζονται στην πρώτη ομάδα.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο Γιώργος Μανθάτης και ο Θανάσης Ανδρούτσος είναι “είδωλα” γι’ αυτά τα παιδιά αφού βλέπουν στο πρόσωπο τους ότι μέσα από τις Σχολές και την Ακαδημία του Ολυμπιακού με… σκληρή δουλειά μπορούν να φτάσουν έως την μεγάλη ομάδα».