Οι μικροί του Ολυμπιακού «συνάντησαν» τον Μέσι!

Οι μικροί του Ολυμπιακού «συνάντησαν» τον Μέσι!

Οι αγώνες του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα τόσο σε επίπεδο Ανδρών όσο και σε επίπεδο Νέων ήταν μια τεράστια εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες και μια σπουδαία στιγμή για το κλάμπ.

Στον Πειραιά και στο χορτάρι του “Γ. Καραϊσκάκης” πάτησε ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, ο Λιονέλ Μέσι. Ένας ποδοσφαιριστής που έχει φτιάξει το δικό του μύθο και έχει οδηγήσει την Μπαρτσελόνα στην κορυφή.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έπαιξαν απέναντι στην ομάδα του αλλά κάποιοι άλλοι ποδοσφαιριστές, αυτοί της Ακαδημίας, είχαν την ευκαιρία να τον “συναντήσουν”. Ως γνωστό τα παιδιά που αποκαλούμε ball boy σ’ όλους τους αγώνες του Ολυμπιακού προέρχονται από την Ακαδημία.

Όλα τα παιδιά έχουν ως ίνδαλμα τον Αργεντίνο σταρ του ποδοσφαίρου και θα ήθελαν να τον πλησιάσουν και να του πουν μια κουβέντα. Δυο από τα ball boy στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα, ο Απόστολος Κοτσιανούλης και ο Κωνσταντίνος Μούγιος, είχαν την ευκαιρία μετά από το τέλος του αγώνα να … συναντήσουν τον Μέσι και να τον αγγίξουν. Οι δυο νεαροί (16 ετών) ποδοσφαιριστές της Κ-17 μιλούν στο olympiacos.org γι’ αυτή την εμπειρία.

Ο Απόστολος Κοτσιανούλης που είναι τρία χρόνια στην Ακαδημία και παίζει στην Κ-17 ως εξτρέμ δηλώνει: «Ήταν ένα όνειρο. Να συναντήσω από κοντά το είδωλο μου. Από το ζέσταμα περίμενα να τρέξω να πιάσω την μπάλα που είχε αγγίξει ο Μέσι. Όταν τελείωσε ο αγώνας πήγα και τον αγκάλιασα. Ήταν μια μαγική στιγμή. Μακάρι στο μέλλον να είμαι και εγώ στην μεγάλη ομάδα του Ολυμπιακού και να παίξω με τέτοιους αντιπάλους».

Ο Κωνσταντίνος Μούγιος, που είναι και αυτός τρία χρόνια στην Ακαδημία, από την πλευρά του σημείωσε: «Από το πρωί στο σχολείο σκεφτόμουν αυτή τη στιγμή. Ονειρευόμουν να δω το βράδυ τον Μέσι. Όλα τα παιδιά αυτό συζητούσαμε. Σε μια φάση ήρθε κοντά σε μένα και εγώ κόλλησα. Δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από πάνω του. Είναι μάγος. Όταν τελείωσε ο αγώνας πήγα κοντά του. Ήταν φοβερό το συναίσθημα. Ονειρεύομαι να παίξω και εγώ με τον Ολυμπιακό στο Champions League όπως έκανε ο Θανάσης Ανδρούτσος και ο Δημήτρης Νικολάου».