Οι μικροί του Ολυμπιακού τίμησαν τη μνήμη του Θανάση Μπέμπη!

Οι μικροί του Ολυμπιακού τίμησαν τη μνήμη του Θανάση Μπέμπη!

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, το 1ο τουρνουά «Θανάσης Μπέμπης» που διοργάνωσε στο Ρέντη η Διεύθυνση Σχολών του Ολυμπιακού.

Στο τουρνουά που αφιερώθηκε στη μνήμη του Θανάση Μπέμπη συμμετείχαν 8 ομάδες παιδιών γεννημένων το 2009-10 και όλες απέδωσαν πολύ καλό ποδόσφαιρο και απέδειξαν πως άξια έλαβαν μέρος στο τουρνουά. Οι ομάδες ήταν: Σχολή Ρέντη (2), Σχολή Βοτσαλάκια, Σχολή Καραϊσκάκη, Σχολή Πέραμα, ΑΟΚ Φαλήρου, Κοψαχείλα, Ελπίδες Αγίων Αναργύρων. Όλα τα παιδιά που συμμετείχαν παρέλαβαν αμαμνηστικό δίπλωμα στο οποίο υπήρχε η μορφή του Θανάση Μπέμπη.

Η πιο ξεχωριστή στιγμή του τουρνουά ήταν η παράδοση της ερυθρόλευκης φανέλας με το Νο10 στην πλάτη και το επώνυμο Μπέμπης από τον Διευθυντή της Ακαδημίας κ. Καραταΐδη στον υιό του αείμνηστου Θανάση Μπέμπη, Στέφανο και στον εγγονό του. «Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή. Ο Θανάσης Μπέμπης είναι τεράστιο κομμάτι της ιστορίας του Ολυμπιακού. Είναι ένας μύθος», είπε ο κ. Καραταΐδης ενώ ο Διευθυντής Σχολών κ. Νάνος τόνισε: «Αυτό το τουρνουά θα γίνει θεσμός». Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Τοπολιάτης και άλλα στελέχη της Ακαδημίας και των Σχολών.

Η Διεύθυνση Σχολών του Ολυμπιακού συγχαίρει όλα τα παιδιά και τους προπονητές για την άψογη συμπεριφορά τους εντός και εκτός του γηπέδου το τριήμερο 20-22 Δεκεμβρίου.

This slideshow requires JavaScript.