Οι μικροί του ΠΑΟΚ μαθαίνουν την ιστορία του συλλόγου

Με αφορμή τα 90 χρόνια ζωής που κλείνει ο ΠΑΟΚ, ο σύλλογος έχει φτιάξει μία ταινία με όλα τα σημαντικά σημεία της ιστορίας της ομάδας και υπήρξε ειδική προβολή για τα παιδιά της ακαδημίας, την οποία παρακολούθησαν τα μέλη των ομάδων Κ20, Κ17 και Κ15 μαζί με όλα τα μέλη της πρώτης ομάδας του ΠΑΟΚ. Η ενημέρωση ανέφερε τα εξής:

«Συγκίνηση, γέλιο, συναίσθημα και ταχύρυθμα μαθήματα ιστορίας του ΠΑΟΚ βγαλμένα από το στόμα ανθρώπων που έχουν αφήσει το στίγμα τους στα 90 χρόνια του συλλόγου.

Προπονητής, τεχνικό τιμ, ποδοσφαιριστές και προσωπικό του ποδοσφαιρικού τμήματος μαζί με τις μικρές ομάδες του ΠΑΟΚ, την Κ20, την Κ17 και την Κ15 παρακολούθησαν σε ειδική προβολή στο Σινέ Ολύμπιον την ταινία του Νίκου Τριανταφυλλίδη «90 Χρόνια ΠΑΟΚ – Νοσταλγώντας το μέλλον». Ως μέλη μιας μεγάλης ιστορικής οικογένειας που με όχημα το πάθος της έμαθε να ζει και να γιγαντώνεται μέσα από τις δυσκολίες της. Παρά τα προβλήματα και τα εμπόδια που της έβαζαν στο δρόμο της. Στο τέλος, ως σημειολογικό κλείσιμο της ταινίας όλες οι ομάδες του ΠΑΟΚ ανέβηκαν στη σκηνή για μια αναμνηστική φωτογραφία.

Το κοινό έχει την δυνατότητα από τις 8 Δεκεμβρίου να παρακολουθήσει την ταινία. Οι κινηματογραφικές αίθουσες όπου προβάλλεται είναι:

Εντός Θεσσαλονίκης:
ODEON ΠΛΑΤΕΙΑ – Θεσσαλονίκη
STER CENTURY – Θεσσαλονίκη
CINEPLEXX One Salonica – Θεσσαλονίκη
ΒΑΚΟΥΡΑ – Θεσσαλονίκη
ΛΙΜΑΝΙ – Θεσσαλονίκη

Εκτός Θεσσαλονίκης:
ODEON PARALIMNIO – Ιωάννινα
ODEON Ξάνθη
ODEON Κομοτηνή
ΑΠΟΛΛΩΝ – Καβάλα
ΗΛΥΣΙΑ – Αλεξανδρούπολη
ΣΤΑΡ – Βέροια
ΚΡΟΝΙΟΝ – Σέρρες
ΑΣΤΕΡΙΑ – Γιαννιτσά
ΕΥΚΑΡΠΙΔΗΣ – Κατερίνη
ΟΛΥΜΠΙΟΝ – Κοζάνη

Με την επίδειξη του αποκόμματος του εισιτηρίου του κινηματογράφου στα PAOK FC Official Stores (Γήπεδο Τούμπας & Αγ. Σοφία) θα υπάρχει μία έκπτωση 20% στις αγορές σας».