Οι Νέοι του Ατρόμητου δίπλα στη «Φλόγα»!

Οι Νέοι του Ατρόμητου δίπλα στη «Φλόγα»!

Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε η ακαδημία του Ατρόμητου με το τμήμα κάτω των 20 ετών στο πλαίσιο των εορτών των Χριστουγέννων μοίρασε δώρα και έδειξε τη συμπαράστασή του στον σημαντικό αγώνα που κάνει το ίδρυμα «Φλόγα»! Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ, αναφέρει τα εξής για την επίσκεψη των πιτσιρικάδων της ομάδας του Περιστερίου:

«Τη φλόγα της αγάπης και της πίστης ότι όλα τα εμπόδια θα υπερνικηθούν, μετέδωσε η αντιπροσωπεία του Ατρόμητου Κ20 που επισκέφθηκε τη «Φλόγα»!

Για μια ακόμη φορά η ομάδα μας βρέθηκε κοντά στον σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια για να προσφέρει είδη πρώτης ανάγκης που θα κάνουν πιο ευχάριστο το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι αλλά πρωτίστως για να υποδηλώσει την αμέριστη συμπαράσταση της στον καθημερινό «αγώνα της ζωής».

Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν ο Υπεύθυνος Ποδοσφαιρικού Τμήματος της Κ20 Συμεών Συμεωνίδης, οι ποδοσφαιριστές Γιώργος Νταβιώτης, Ανδρέας Ρούνης, Παναγιώτης Τσεκερίδης, ο Συνεργάτης Προπονητής Κώστας Κωνσταντόπουλος, ο Προπονητής Τερματοφυλάκων Κωνσταντίνος Καρατασάκης και ο Φυσικοθεραπευτής Βασίλης Βερύκιος.

Η πρόεδρος της «Φλόγας» κυρία Μαρία Τρυφωνίδου με βαθιά λόγια αγάπης ευχαρίστησε τον Ατρόμητο που παραμένει συνοδοιπόρος σε αυτό το δύσκολο ταξίδι των παιδιών που όλοι ευχόμαστε να έχει ένα αίσιο τέλος!».