Οι σχολές του Ολυμπιακού γιόρτασαν με Καρεμπέ και Πάντο στον Άλιμο! (Photos)

Οι σχολές του Ολυμπιακού γιόρτασαν με Καρεμπέ και Πάντο στον Άλιμο! (Photos)

Χαμόγελα και πολλές εκπλήξεις υπήρχαν την περασμένη Κυριακη στη σχολή του Ολυμπιακού στον Άλιμο στις αθλητικές εγκαταστάσεις «Alma Club»! Εκεί όπου οι σχολές των «ερυθρόλευκων» γιόρτασαν στο πλαίσιο της τελετής λήξης του Κυπέλλου των σχολών του δικτύου των Πειραιωτών.

Οι πιτσιρικάδες με τα «ερυθρόλευκα» είχαν την χαρά και την τιμή να έχουν δίπλα τους τον Κριστιάν Καρεμπέ και τον Τάσο Πάντο, όπως και τη μασκότ του Ολυμπιακού «Λεόνε»!

Αμφότεροι, οι οποίοι έχουν αγωνιστεί στον Ολυμπιακό ενώ έχουν προσφέρει τις υπηρεσίες τους στον σύλλογο και από άλλα πόστα, έδωσαν το «παρών» στον Άλιμο και φωτογραφήθηκαν με μικρούς και μεγάλους ενώ υπέγραψαν και πολλά αυτόγραφα!

Να σημειωθεί πως το «παρών» έδωσαν οι σχολές Γλυκών Νερών, Ταύρου, Πετρούπολης, Αλίμου, Αιγάλεω, Καραϊσκάκη, Πεντέλης, Λαγονησίου, Βούλας, Βάρης, Βοτσαλάκια, Γλυφάδα! Στο σύνολο ήταν 12 σχόλες του Ολυμπιακού με τα τμήματα των Κ10 και Κ8!

Παράλληλα να τονιστεί πως οι ημιτελικοί και τελικοί του Κυπέλλουν θα πραγματοποιηθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στο Ρέντη!

This slideshow requires JavaScript.