Οι Σχολές του Ολυμπιακού καθάρισαν την οδό Ανδρέα Μουράτη!

Οι Σχολές του Ολυμπιακού καθάρισαν την οδό Ανδρέα Μουράτη!

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, την οποία γιορτάζει ο πλανήτης μας κάθε χρόνο την 5η Ιουνίου, οι Σχολές του Ολυμπιακού μαζί με τον Δήμο Πειραιά προέβησαν στον συμβολικό καθαρισμό της οδού “Ανδρέα Μουράτη” στο Νέο Φάληρο.

Οι Σχολές μαζί με τον Δήμο Πειραιά τίμησαν τη μνήμη του άσου των γηπέδων μας, του Ολυμπιακού και της εθνικής ομάδας, Ανδρέα Μουράτη, ο οποίος όσο ζούμε ήταν πάντα δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα, και το “σπίτι” της στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Έτσι λοιπόν παιδιά από τις Σχολές μας συγεκντρώθηκαν έξω από το γήπεδο μας και περπάτησαν έως την οδό “Ανδρέα Μουράτη” για να την καθαρίσουν και να στείλουν το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές καθάρισαν την οδό “Ανδρέα Μουράτη” από τα πλαστικά μπουκάλια και τα σκουπίδια και στο τέλος της δράσης πέταξαν τα σκουπίδια σε κάδους ανακύκλωσης.

Ο Διευθυντής Δικτύου Σχολών κ. Βασίλης Νάνος δήλωσε: “Ο Ολυμπιακός δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο και το έχουμε αποδείξει. Σήμερα είμαστε εδώ με αφορμή την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος. Σε συνεργασία με τον Δήμο του Πειραιά στείλαμε το μήνυμα μας και τιμήσαμε την ιστορία του Ολυμπιακού. Καθαρίσαμε συμβολικά τον δρόμο «Ανδρέας Μουράτης». Θέλουμε τα παιδιά να μαθαίνουν την ιστορία του Ολυμπιακού αλλά και να είναι ενεργή πολίτες και να είναι κοντά στις δράσεις της ομάδας”.

Η Πρόεδρος του ΟΠΑΝ κα. Σταυρούλα Αντωνάκου είπε: “Είναι μια αξιόλογη πρωτοβουλία του Ολυμπιακού να καθαριστεί ένας δρόμος στο Νέο Φάληρο. Ένας δρόμος όμως που έχει το όνομα της παλιάς δόξας του Ολυμπιακού του Ανδρέα Μουράτη. Είναι μια αξιόλογη πρωτοβουλία με αφορμή και την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος. Προσπαθούμε να δείξουμε σ’ όλους ότι είναι δική μας ευθύνη η καθαριότητα στους χώρους που ζούμε και εργαζόμαστε. Ο Δήμος Πειραιά πάντα είναι αρωγός σε τέτοιες προσπάθειες.

This slideshow requires JavaScript.