Ολοκληρώθηκε το Απόλλων-Ολυμπιακός στους Κ17

Ολοκληρώθηκε το Απόλλων-Ολυμπιακός στους Κ17

Το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης Απόλλων Σμύρνης-Ολυμπιακός, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο ανοικτό γήπεδο Μελισσίων, για τη 10η αγωνιστική του Νοτίου ομίλου της Super League K17. Αυτό διότι στις 18 Νοεμβρίου που είχε οριστεί αρχικά το παιχνίδι, είχε πραγματοποιηθεί μόνο το πρώτο μέρος του παιχνιδιού, εξαιτίας των καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην ανάπαυλα του αγώνα.

Στο πρώτο ημίχρονο που είχε γίνει στις 18 Νοεμβρίου ο Ολυμπιακός είχε πάρει το προβάδισμα με 4-1, γκολ τα οποία είχαν βάλει από πλευράς «ερυθρόλευκων» οι Σουρλής (2), Παπαδόπουλος και Αρσενίδης, ενώ για τους γηπεδούχους είχε σκοράρει ο Σαλάτας.

Το σκορ με τη λήξη του δευτέρου ημιχρόνου διαμορφώθηκε σε 4-2, με το γκολ του Κάσου από πλευράς Απόλλων στο 55′.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Κώστας Δεληγιάννης): Στάνγκος, Κουτσουράς, Φράρος, Κεφαλάς, Βλαχονικολέας, Ζαχαρίου, Τσαλάκου, Σαλάτας, Καραγιάννης, Κάσος, Γκούφας, ενώ αγωνίστηκαν και οι Μυλωνάς, Καραμπιδάκης, Πέππα, Κονόμι-Μέτα, Αναγνώστου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Μαυρογενίδης): Ηλιάδης, Φρέρης, Κεραμίδας, Παπαδόπουλος, Ασλανίδης, Μούκα, Γούλας, Αρσενίδης, Κατσαβάκης, Λιάτσος, Τόλιος, ενώ έπαιξαν και οι Κίτσος, Συρμής, Πάστρας, Σπυριδάκης.