Ολυμπιακός: Έτσι εχουν τα πράγματα με Νικοπολίδη

Ολυμπιακός: Έτσι εχουν τα πράγματα με Νικοπολίδη

Όπως έχει γίνει γνωστό από την Τρίτη ο Ρικάρντο Πέρες αποτελεί παρελθόν από την ακαδημία του Ολυμπιακού. Ο πρώτος υποψήφιος αντικαταστάτης της ομάδας του Πειραιά για τη θέση του διευθυντή ακαδημίας και προπονητή Κ19 ήταν ο Αντώνης Νικοπολίδης.

Την Τρίτη ο Ρικάρντο Πέρες ήταν στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα διαδικαστικά να λυθεί η συνεργασία μαζί του. Την ίδια ημέρα, σχεδόν την ίδια στιγμή, στην πλατεία Αλεξάνδρας έδωσε το “παρών” και ο Αντώνης Νικοπολιδης.

Ο οποίος είχε επαφή με τους Πειραιώτες για να αναλάβει την “ερυθρόλευκη” ακαδημία.

Το ραντεβού έγινε μέσα σε καλό κλίμα και μάλιστα οι δύο πλευρές ήρθαν κοντά σε συμφωνία. Δεν “έπεσαν” όμως οι υπογραφές και αυτό γιατί δεν τα βρήκαν 100% σε όλα.

Αυτό που λένε από τον Ολυμπιακό είναι πως υπάρχει και λύση από το εξωτερικό, χωρίς όμως να έχει κυκλοφορήσει κάποιο όνομα. Υπάρχει η άποψη πως δεν έχει γίνει επαφή με κάποιον συγκεκριμένο προπονητή από το εξωτερικό, αλλά υπάρχει η λίστα για να ξεκινήσουν οι συζητήσεις.

Από την άλλη υπάρχει και η έτοιμη λύση, ενδοοικογενειακά, και ο λόγος για τον Δημήτρη Μαυρογενίδη. Δεν αποκλείεται ο τωρινός προπονητής των Κ17 να αναβαθμιστεί στους Κ19 και να αναλάβει και διευθυντικό ρόλο.

Τα τελευταία σενάρια όμως συνδέονται άμεσα με τις συζητήσεις που υπάρχουν με τον Αντώνη Νικοπολίδη. Αυτός είναι ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού και ο επικρατέστερος για να αντικαταστήσει τον Ρικάρντο Πέρες.