Ολυμπιακός ακαδημία: Ανανεώσεις και λύσεις

Ολυμπιακός ακαδημία: Ανανεώσεις και λύσεις

Εξελίξεις δεν υπάρχουν μόνο στην πρώτη ομάδα, αλλά ο Ολυμπιακός τρέχει τις εξελίξεις και στην ακαδημία. Όπου έχουν γίνει κινήσεις το τελευταίο διάστημα και αναμένονται και άλλες.

Οι «ερυθρόλευκοι» πριν από μερικές ημέρες υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια σε τέσσερις ποδοσφαιριστές του τμήματος κάτω των 17 ετών. Ο λόγος για τους Άγγελο Τσάβο, Δημήτρη Αρσενίδη, Άκη Κατσαβάκη και Βαγγέλη Κεραμίδα. Παίκτες οι οποίοι ήταν στους Έφηβους και από τη νέα σεζόν θα αγωνίζονται στους Νέους.

Από εκεί και πέρα όμως θα δρομολογηθούν και άλλες εξελίξεις τις επόμενες ημέρες. Και όχι μόνο για τους ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομής. Παράλληλα, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν και άλλες υπογραφές επαγγελματικών συμβολαίων με νεαρούς παίκτες. Επίσης εκκρεμούν οι συζητήσεις με προπονητές.

Υπάρχουν συμβόλαια τα οποία ολοκληρώνονται στο τέλος του μήνα και οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να πάρουν τις αποφάσεις τους. Είναι συμβόλαια τόσο προπονητών, όσο όμως και μελών του τμήματος σκάουτινγκ. Παράλληλα όπως έγινε γνωστό είναι κοντά σε συμφωνία με τους Πειραιώτες ο πρώην, πλέον, σκάουτ του Παναθηναϊκού, Γιώργος Φαμέλης.

Δεν συνεχίζουν Ολυμπιακός και Λάππας
Από εκεί και πέρα, αναμένεται ο Ολυμπιακός να προχωρήσει σε πρόσληψη προπονητή τερματοφυλάκων, από τη στιγμή που αποτελεί παρελθόν από την ακαδημία ο Βαγγέλης Λάππας.

Είχε πρόταση από τον ΟΦΗ και φαίνεται πως την έκανε αποδεκτή και δεν θα συνεχίσει στους «ερυθρόλευκους». Και δύσκολα θα αλλάξει κάτι τώρα την τελευταία στιγμή.

Παράλληλα, δεν αποκλείεται να υπάρξει και κάποια άλλη αποδέσμευση από τα τμήματα υποδομής των Πειραιωτών, όσον αφορά το τεχνικό τιμ της ακαδημίας. Καθημερινά υπάρχουν συζητήσεις και σύντομα θα υπάρξουν και οριστικές εξελίξεις και στην ακαδημία και όχι μόνο στην πρώτη ομάδα.

Στο μεταξύ, να θυμίσουμε πως για τους Νέους ο Ολυμπιακός αποφάσισε να γίνει η προετοιμασία τους στην Αγγλία. Συγκεκριμένα, στις εγκαταστάσεις της Νότιγχαμ Φόρεστ. Με την οποία οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεκινήσει συνεργασία. Άλλωστε τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η Νότιγχαμ Φόρεστ έχουν κοινό στοιχείο τον ιδιοκτήτη και δεν είναι άλλος από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.