Ολυμπιακός – ακαδημία: Τα συμβόλαια και το πλάνο επανέναρξης

Ολυμπιακός – ακαδημία: Τα συμβόλαια και το πλάνο επανέναρξης

Ολυμπιακός – ακαδημία: Δεν είναι μόνο οι πρώτες ομάδες των συλλόγων που έχουν επηρεαστεί από τον κορονοϊό, αναφορικά με τις υποχρεώσεις που έχουν. Όπως είναι λογικό έχουν σταματήσει και οι αγώνες των τμημάτων υποδομής, φυσικά και τα πρωταθλήματα υποδομής της Super League Κ19, Κ17 και Κ15.

Οπότε το αναμενόμενο είναι να έχουν κάνει τις κινήσεις τους οι ομάδες και για τις ακαδημίες τους, όσον αφορά την επόμενη ημέρα του κορονοϊού. Έτσι και ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει να κάνει το δικό του πλάνο, αναφορικά με τον προγραμματισμό της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αρχίσει να βλέπουν την επόμενη αγωνιστική σεζόν, έτσι ώστε να είναι προετοιμασμένοι μετά την ολοκλήρωση των φετινών διοργανώσεων.

Όπως γράφει η έντυπη έκδοση του Sportime στις 22/4, πληροφορίες αναφέρουν πως οι νεαροί ποδοσφαιριστές του συλλόγου, αν όλα πάνε καλά, πρόκειται να επιστρέψουν στο Ρέντη στα μέσα Μαΐου για προπονήσεις.

Έτσι ώστε τέλη Μαΐου ή αρχές Ιουνίου να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα. Μία πρώτη σκέψη από τη Λίγκα είναι τα πρωταθλήματα υποδομής να αρχίσουν το Σαββατοκύριακο 30-31 Μαΐου, αλλιώς την επόμενη εβδομάδα, δηλαδή αρχές Ιουνίου. Έτσι ώστε να ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις των παικτών στις αρχές Ιουλίου.

Να φύγουν με καλοκαιρινή άδεια το πολύ δυόμιση εβδομάδες και να επιστρέψουν τέλη Ιουλίου για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους οι Κ19 και Κ17.

Αν το πρόγραμμα κυλήσει έτσι όπως το υπολογίζει η Λίγκα, τότε τα πρωταθλήματα Νέων και Εφήβων απλά θα αρχίσουν δύο εβδομάδες μετά το συνηθισμένο, αρχές Σεπτεμβρίου. Και θα καλυφτούν οι αγωνιστικές αυτές τις ημέρες που πριν ήταν προγραμματισμένοι αγώνες των Εθνικών ομάδων, οι οποίοι όμως πλέον δεν θα γίνουν.

Ολυμπιακός – ακαδημία: Οι συζητήσεις για τα συμβόλαια

Ο προγραμματισμός δεν έχει να κάνει μόνο με τους αγώνες και την καλοκαιρινή προετοιμασία των παιδιών. Αλλά είναι και τα συμβόλαια τα οποία ολοκληρώνονται και οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να μπουν στη διαδικασία των συζητήσεων.

Πέντε συμβόλαια είναι τα οποία ολοκληρώνονται από τους Κ19 και τα παιδιά έχουν δικαίωμα να μιλήσουν από τον Ιούνιο και μετά με ομάδες για να φύγουν ως ελεύθεροι από τον Γενάρη. Τα ονόματα αυτών είναι οι Γκοτζαμανίδης, Μαρτίνης, Μπουλάρι, Μποσκουΐδης και Φέκκας. Βασικοί παίκτες των φετινής Κ19.

Να σημειωθεί πως την επόμενη σεζόν γεννημένοι το 2001 θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες της Super League Κ19 μόλις τρεις ποδοσφαιριστές. Και στην Ευρώπη δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.