Ολυμπιακός: Ανανέωσε για έναν ακόμη χρόνο ο Ρικάρντο Πέρες!

Ολυμπιακός: Ανανέωσε για έναν ακόμη χρόνο ο Ρικάρντο Πέρες!

Ο Ολυμπιακός δεν έχει εξελίξεις μόνο στην πρώτη ομάδα, αλλά και στην ακαδημία του και συγκεκριμένα με τον Ρικάρντο Πέρες. Ο Πορτογάλος τεχνικός διανύει τη δεύτερή του θητεία στο Ρέντη, έχοντας τον ρόλο του διευθυντή ακαδημίας και προπονητή των Κ19.

Η πρώτη του θητεία ήταν ως βοηθός του Πάουλο Μπέντο και μετά από δύο χρόνια επέστρεψε στο Ρέντη ο Ρικάρντο Πέρες, δίνοντάς του ο Ολυμπιακός έναν ρόλο σημαντικό για τον σύλλογο.

Κατά τη διάρκεια της σεζόν η συνεργασία δεν ήταν τέλεια, εκτός από τη μεγάλη βαθμολογική διαφορά των Νέων του Ολυμπιακού με την κορυφή, υπήρξαν και άλλα ζητήματα στο Ρέντη τα οποία δεν λύθηκαν.

Παρόλα αυτά όμως ο Ρικάρντο Πέρες μίλησε με τη διοίκηση των «ερυθρόλευκων» και φαίνεται πως οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους για έναν ακόμη χρόνο.

Κάτι το οποίο δεν είναι επίσημο, αλλά φαίνεται πως έδωσαν τα χέρια οι δύο πλευρές και ο Πορτογάλος συνεχίζει κανονικά στο πόστο του και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Το προηγούμενο καλοκαίρι υπήρξαν στο Ρέντη μεγάλες αλλαγές όσον αφορά τα τμήματα υποδομής, σε πρόσωπα και καταστάσεις. Μετά την ανανέωση του Ρικάρντο Πέρες φαίνεται πως στο Ρέντη θα υπάρξουν και άλλες αλλαγές.

Όχι στο μέγεθος που υπήρξαν πέρσι, αλλά φαίνεται πως θα γίνουν και φέτος αποδεσμεύσεις προπονητών για να έρθουν άλλοι στη θέση τους.

Πέρσι βέβαια δεν καλύφτηκαν όλες οι θέσεις, ενώ υπήρξε και μείωση τμημάτων της ακαδημίας.

Φέτος όμως δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο, αλλά σίγουρα θα δρομολογηθούν εξελίξεις όσον αφορά το τεχνικό τιμ της ακαδημίας…