Ολυμπιακός: Από το Τορόντο στου Ρέντη

Ολυμπιακός: Από το Τορόντο στου Ρέντη

Η ομάδα του Τορόντο φιλοξενήθηκε από την ακαδημία και το δίκτυο σχολών μας και ακολούθησε πρόγραμμα εννέα (9) ημερών το οποίο περιλάμβανε εκτός από προπονήσεις και φιλικούς αγώνες, επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία.

Τις πρώτες μέρες του προγράμματος πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στο προπονητικό κέντρο της ομάδας μας, στο μουσείο και στο γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης.

Η ακαδημία από τον Καναδά ήρθε στην Ελλάδα με το τμήμα 2005 και πραγματοποίησε αγώνες με το αντίστοιχο τμήμα της ακαδημίας καθώς και με τις σχολές Ηλιούπολη, Ταύρος και Αιγάλεω. Στο πλαίσιο της επίσκεψης έγιναν συναντήσεις τόσο με την ακαδημία όσο και με το τμήμα των σχολών όπου παρουσιάστηκε η φιλοσοφία των τμημάτων υποδομής και αναπτύχθηκε το πλάνο συνεργασίας.

Σκοπός της επίσκεψης είναι η ένταξη της ακαδημίας του Καναδά στην οικογένεια του Θρύλου και συγκεκριμένα στο δίκτυο σχολών της ομάδας μας.

Στο επίσημο δείπνο της ομάδας μας προς την Διοίκηση της ακαδημίας του Τορόντο δόθηκαν αναμνηστικά καθώς και η επίσημη φανέλα του Θρύλου.