Ολυμπιακός: Αυτό είναι το νέο «σπίτι» της ακαδημίας (pics)

Ολυμπιακός: Αυτό είναι το νέο «σπίτι» της ακαδημίας (pics)

Οι κινήσεις που έκανε ο Σωκράτης Κόκκαλης μέσω της ΙΝΤΡΑΚΑΤ για το Ρέντη είχαν άμεση επίπτωση στην ακαδημία, αλλά ο Ολυμπιακός βρήκε αμέσως τη λύση.

Συγκεκριμένα ο Σωκράτης Κόκκαλης διεκδικεί ένα κομμάτι από τις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Κομμάτι το οποίο ο Ολυμπιακός έχει εκμεταλλευτεί για τις ανάγκες της ακαδημίας του συλλόγου.

Εκεί έχουν δημιουργηθεί καινούργια γήπεδα για τα τμήματα της ακαδημίας, όπως και χώροι αποδυτηρίων αλλά και των προπονητών. Χώροι οι οποίοι χρησιμοποιούνται τα τελευταία χρόνια από το μέλλον των «ερυθρόλευκων».

Αυτό είναι το σημείο το οποίο έχει ζητήσει πίσω η ΙΝΤΡΑΚΑΤ και έτσι δημιουργείται θέμα στην ακαδημία της ομάδας του Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός όμως με άμεσες κινήσεις και μετά από εντολή του Βαγγέλη Μαρινάκη, κατάφερε να βρει τη λύση. Δεν χρειάστηκε αρκετός χρόνος για να μπορέσουν οι «ερυθρόλευκοι» να βρουν τις εγκαταστάσεις που θα συνεχίσουν τις υποχρεώσεις τους οι μικροί του συλλόγου.

Αυτές είναι επίσης στο Ρέντη και σχεδόν δίπλα από τις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός

Οι εγκαταστάσεις που έχει επιλέξει ο Ολυμπιακός

Συγκεκριμένα πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε συμφωνία με τις εγκαταστάσεις του «Renti Star».

Εγκαταστάσεις τις οποίες ήδη χρησιμοποιεί ο Ολυμπιακός και συγκεκριμένα η κεντρική σχολή του δικτύου. Στο «Renti Star» έχει έδρα η κεντρική σχολή του δικτύου σχολών ποδοσφαίρου που έχουν δημιουργήσει οι «ερυθρόλευκοι» σε όλη την Ελλάδα.

Επί της ουσίας οι Πειραιώτες αποφάσισαν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους με τις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Πήραν περισσότερες ώρες για τις ανάγκες των τμημάτων της ακαδημίας.

Να σημειωθεί πως οι εγκαταστάσεις του «Renti Star» αποτελούνται συνολικά από τέσσερα γήπεδα. Υπάρχουν από ένα γήπεδο 11Χ11, 9Χ9, 8Χ8 και 5Χ5.

Γήπεδα τα οποία εξυπηρετούν τις ανάγκες που έχει ο Ολυμπιακός για την ακαδημία του. Έχοντας παράλληλα ήδη ώρες και η σχολή των «ερυθρόλευκων» από το Ρέντη.

Ολυμπιακός

Οι Παίδες στο «Renti Star»

Πιο συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του «Renti Star» θα προπονούνται οι Παίδες της ομάδας, δηλαδή το τμήμα κάτω των 15 ετών. Δεν αποκλείεται μάλιστα να πραγματοποιηθούν εκεί και αγώνες, κάτι το οποίο δεν έχει ακόμη αποφασιστεί.

Οι Παίδες και τα μικρότερα τμήματα θα είναι αυτά τα οποία θα μετακινηθούν, όταν χρειαστεί, στις εγκαταστάσεις αυτές.

Ξανά στο «G3» οι Έφηβοι

Όσον αφορά τους Έφηβους (Κ17) πρόκειται να επιστρέψουν και πάλι στο γήπεδο «G3» των εγκαταστάσεων του Ολυμπιακού στο Ρέντη.

Είναι γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα και θα το χρησιμοποιούν οι Κ17. Εκεί ήταν και στο παρελθόν τόσο οι Έφηβοι όσο και οι Νέοι του Ολυμπιακού. Έδιναν και αγώνες σε αυτό το γήπεδο.

Για αυτό και είχε εγκατασταθεί και κερκίδα για τις ανάγκες των θεατών στους επίσημους αγώνες των πρωταθλημάτων υποδομής της Super League.

Θα δημιουργήσει και νέο γήπεδο ο Ολυμπιακός

Εκτός των παραπάνω λύσεων πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός έχει σκοπό να δημιουργήσει και ένα ακόμη γήπεδο για τις ανάγκες της ακαδημίας.

Συγκεκριμένα ένα γήπεδο μικρότερων διαστάσεων με πλαστικό χλοοτάπητα. Το οποίο θα το χρησιμοποιούν τα μικρά τμήματα της ακαδημίας των «ερυθρόλευκων».

Πηγή: sportime.gr