Ολυμπιακός: Διεκδικεί τον θρόνο του!

Ολυμπιακός: Διεκδικεί τον θρόνο του!

Ο κάτοχος των δύο τελευταίων τίτλων και πολυνίκης του θεσμού Ολυμπιακός τερμάτισε στην 1η θέση του Α’ Ομίλου με 56 βαθμούς (17 νίκες, 5 ισοπαλές, 2 ήττες).

Σημείωσε 69 γκολ σε 24 αγώνες και δέχθηκε 21, με τους Κατσαβάκη και Σουρλή να είναι οι πρώτοι σκόρερ τη ομάδας με 10 γκολ. Μεγαλύτερη σε έκταση νίκη του ήταν το 7-1 επί του Λεβαδειακού (20ή αγων.) και το 6-0 επί του Πανιωνίου (27η αγων.).

Δηλώσεις:

Δημήτρης Μαυρογενίδης (Προπονητής)

«Συγχαρητήρια και στις τέσσερις ομάδες για την πρόκρισή τους στο final four της SL. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά να ζήσουν έντονα τις στιγμές και να κερδίσουν πράγματα από αυτή την εμπειρία.

Εμείς ως Ολυμπιακός είμαστε φιλόδοξοι, έχουμε προετοιμαστεί όλη τη χρονιά για να φτάσουμε εδώ και να τερματίσουμε νικητές».

Θωμάς Γούλας (Αρχηγός)

«Αυτή η χρονιά είναι μια χρονιά ορόσημο για εμάς τα παιδιά και ολόκληρη την ακαδημία, με πολλές αναπροσαρμογές που στόχευαν στην βελτίωση μας. Από την αρχή της σεζόν έχουμε θέσει γερά θεμέλια και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Αυτή η ομάδα έχει φτιαχτεί από μέταλλο και φιλοδοξίες και το Final Four είναι ακόμα ένα εμπόδιο από τα πολλά που θα βρεθούν στην καριέρα μας.

Θα δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας για να δείξουμε το τι αξίζουμε και τη σκληρή δουλειά που έχουμε κάνει όλον τον καιρό που είμαστε ως γκρουπ. Ελπίζω όλες οι ομάδες να ανταποκριθούν στο επίπεδο τους και από εκεί και πέρα δεν έχω αμφιβολίες για την ομάδα μου και τις προοπτικές της».