Ολυμπιακός: Επιλεκτικές οι κλήσεις στις Εθνικές ομάδες

Ολυμπιακός: Επιλεκτικές οι κλήσεις στις Εθνικές ομάδες

Δεν είναι κάτι το οποίο δηλώνουν από τον Ολυμπιακό, εκφράζοντας για μία ακόμη φορά τη δυσαρέσκειά τους οι «ερυθρόλευκοι» για τις κλήσεις στις Εθνικές ομάδες.

Συγκεκριμένα, ο διευθυντής της ακαδημίας του Ολυμπιακού και του Ρέντη, Αντώνης Πίκουλας, σε συνάντηση που υπήρξε με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ των «ερυθρόλευκων» τόνισε μεταξύ άλλων:

«Έχουμε σοβαρό ζήτημα με τις Εθνικές ομάδες των Κ19, Κ17 και Κ15. Θεωρούμε πως γίνεται επιλεκτική μεταχείριση. Είναι χαρακτηριστικό πως αποκτήσαμε 15 παίκτες που έπαιζαν στις Εθνικές τους και από την στιγμή που πήραν μεταγραφή στον Ολυμπιακό κλήθηκαν μόλις οι τρεις.

Είναι χαρακτηριστικό το παράδειγμα του Ντότη, ο οποίος ήταν καθοριστικός και ο MVP στην κατάκτηση του πρωταθλήματος του Ολυμπιακού στην Κ17. Και όμως φαίνεται πως δεν έχει… θέση στην Εθνική ομάδα. Είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει μένος κατά της ομάδας μας. Ποιος είναι ο σκοπός τους; Να μειωθεί η περιουσιακή αξία των παικτών του Ολυμπιακού και να αναδειχτεί αυτή των ποδοσφαιριστών άλλων ομάδων και κυρίως του ΠΑΟΚ.

Προσπαθούμε να συμμετέχουν οι ομάδες της Ακαδημίας μας σε όσο το δυνατόν περισσότερα διεθνή τουρνουά, στα οποία οι παίκτες μας αντιμετωπίζουν τις αντίστοιχες ομάδες μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ. Το όνομα του Ολυμπιακού είναι τεράστιο στο διεθνές ποδόσφαιρο και είναι πολλές οι προτάσεις που δεχόμαστε για να λάβουμε μέρος σε πολύ δυνατά τουρνούα».