Ολυμπιακός: Η ευκαιρία στον Μαυρογενίδη…

Ολυμπιακός: Η ευκαιρία στον Μαυρογενίδη…

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΓΩΜΕΝΟΣ

Δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη στον Ολυμπιακό αναφορικά με τον τεχνικό διευθυντή της ακαδημίας, μετά τη λύση συνεργασίας με τον Ρικάρντο Πέρες. Έχουμε αναφέρει πως οι «ερυθρόλευκοι» μίλησαν με τον Αντώνη Νικοπολίδη, με τον οποίο όμως δεν επήλθε η οριστική συμφωνία.

Οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν στη χρονική διάρκεια της συνεργασίας τους. Έτσι οι Πειραιώτες κοίταξαν την αγορά για άλλες περιπτώσεις.

Για την ώρα όμως δεν έχει σημειωθεί εξέλιξη στο συγκεκριμένο θέμα. Για αυτό και ο Δημήτρης Μαυρογενίδης είναι αυτός ο οποίος συνεχίζει στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας των Κ19. Κάτι το οποίο ήταν γνωστό από την πρώτη στιγμή, αφού δεν έδωσε τα χέρια ο Ολυμπιακός με τον Αντώνη Νικοπολίδη.

Από την άλλη όμως υπάρχουν και αυτοί που πιστεύουν πως θα πρέπει να δοθεί η ευκαιρία στον Δημήτρη Μαυρογενίδη να αναλάβει μόνιμα τους Νέους, αλλά και να πάρει παράλληλα περισσότερες αρμοδιότητες όσον αφορά το οργανωτικό κομμάτι της ακαδημίας των «ερυθρόλευκων».

Έχει δείξει αυτά τα χρόνια ότι και ο ίδιος βελτιώνεται στο κομμάτι της ακαδημίας. Και η απόδειξη είναι η δουλειά που έχει κάνει στους Κ17 των «ερυθρόλευκων». Έχοντας κατακτήσει δύο πρωταθλήματα της Super League K17, το 2015 και το 2019. Παράλληλα και φέτος οι Κ17 δείχνουν να είναι σε καλή κατάσταση Με την ομάδα του Πειραιά να κερδίζει πρόσφατα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με 5-1 στο Ρέντη, μετά και από ανατροπή στο σκορ!

Η σχέση του με Καρεμπέ

Εκτός από τα όσα έχει δείξει στο γήπεδο ο Δημήτρης Μαυρογενίδης με τις κατακτήσεις των τίτλων αλλά και τη φετινή ομάδα που έχει δημιουργήσει, υπάρχει άλλο ένα στοιχείο θετικό για τον ίδιο.

Το γεγονός ότι διατηρεί άριστη σχέση με τον Κριστιάν Καρεμπέ. Ο Γάλλος παράγοντας ασχολείται ενεργά με την ακαδημία του Ολυμπιακού και περνάει ο λόγος του. Εμπιστεύεται τον «Μαύρο» και δεν αποκλείεται να δώσει το «ΟΚ» για να προχωρήσει η λύση αυτή.