Ολυμπιακός: Κάνει δικό του τον Μαυρουδή από Παναθηναϊκό!

Ολυμπιακός: Κάνει δικό του τον Μαυρουδή από Παναθηναϊκό!

Δεν θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό ο Παύλος Μαυρουδής και μάλιστα αλλάζει στρατόπεδο πηγαίνοντας στον «αιώνιο» αντίπαλο!
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει την κίνησή του για την απόκτηση του 19χρονου μέσου και σύντομα θα τελειώσει το θέμα θετικά!

Ένας παίκτης ο οποίος είχε ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια στους Νέους του Παναθηναϊκού. Βασικό μέλος των «πρασίνων» σε όλα τα τμήματα, αλλά κυρίως στα πρωταθλήματα της Super League Κ17 και Κ19. Ακόμη και μετά από τον σοβαρό τραυματισμό που πέρασε, μένοντας 7 μήνες εκτός, πάλι κέρδισε φανέλα βασικού.

Οι εμφανίσεις του δεν είχαν περάσει απαρατήρητες από την πρώτη ομάδα και για αυτό ο Παναθηναϊκός τον είχε «δέσει» με επαγγελματικό συμβόλαιο. Το οποίο όμως λήγει σε λίγο καιρό και παρά το γεγονός ότι του έγινε πρόταση ανανέωσης, δεν προχώρησε.

Ιδιαίτερα από τη στιγμή που τον παίκτη ήθελε τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο ΠΑΟΚ από την Ελλάδα.

Με τους «ερυθρόλευκους» όμως τα τελευταία 24ωρα να εντείνουν την προσπάθειά τους και να κερδίζουν το «ναι» του μέσου του Παναθηναϊκού! Ο Ολυμπιακός πιστεύει στον παίκτη και θα είναι από τη νέα σεζόν στη διάθεση του Αντώνη Νικοπολίδη στους Κ19.

Τον παίκτη όπως αναφέρουμε και παραπάνω ήθελε και ο ΠΑΟΚ, αλλά ο Ολυμπιακός όπως έπραξε στην περίπτωση του Αποστολόπουλου από τον Πανσερραϊκό, έτσι κινήθηκε και για τον Μαυρουδή και τον έκανε δικό του!