Ολυμπιακός και στο Λονδίνο!

Ολυμπιακός και στο Λονδίνο!

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ίδρυση σχολής ποδοσφαίρου και στο Λονδίνο! Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν… απλωθεί σε όλο τον κόσμο, αφού έχουν σχολές ποδοσφαίρου σε όλη την Ελλάδα, Κύπρο, Αμερική και πλέον απέκτησαν τη δική τους επίσημη σχολή και στην Αγγλία:

«Η Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού ανακοινώνει τη δημιουργία Σχολής Ποδοσφαίρου στο Λονδίνο.

Ο Ολυμπιακός τηρώντας πιστά τις αρχές του για ανάπτυξη, αναβάθμιση και αξιοποίηση των Τμημάτων Υποδομής σ’ όλη την Ελλάδα και στον πλανήτη καλωσορίζει με ιδιαίτερη χαρά στο δίκτυό του το Λονδίνο, ως νέο μέλος της ευρύτερης οικογένειας μας.

Μετά από τις δυο Σχολές του στις ΗΠΑ, τις πέντε Σχολές του στην Κύπρο ο Ολυμπιακός αποκτά Σχολή και στην πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου, η οποία θ’ αρχίσει να λειτουργεί στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Επικεφαλής της Σχολής μας στο Λονδίνο θα είναι οι κ.κ. Αναστάσιος Λαμπριανός και Νίκος Σπίνος. Κατά την διάρκεια των συζητήσεων και της υπογραφής του συμβολαίου για την δημιουργία της Σχολής ο κ. Λαμπριανός είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στο Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη και να γνωρίσει εκτός από τον Διευθυντή Δικτύου Σχολών κ. Βασίλη Νάνο, τον Διευθυντή της Ακαδημίας κ. Κυριάκο Καραταϊδη, τον Γενικό Αρχηγό της Κ-20 κ. Αριέλ Ιμπαγάσα και τον επικεφαλής scouting της Ακαδημίας κ. Γιώργο Αμανατίδη».

Τα στοιχεία της Σχολής

Υπεύθυνοι Σχολής

Αναστάσιος Λαμπριανός

Νίκος Σπίνος

Γήπεδο

The Archer Academy

Stanley Road Campus

Eagans Close

London N2 8GA

http://www.schoolsplus.co.uk/archeracademy

Στοιχεία επικοινωνίας

Facebook: Olympiacos Soccer School London

Τηλέφωνο: +44 7397 790472/ 07397 790472

email: info@olympiacoslondon.co.uk».