Ολυμπιακός Κ19: Η αποστολή για Τότεναμ

Ολυμπιακός Κ19: Η αποστολή για Τότεναμ

Ολυμπιακός Κ19: Ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και οι Νέοι του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με την Τότεναμ στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Συγκεκριμένα, οι πιτσιρικάδες των «ερυθρόλευκων» παίζουν επίσης την Τετάρτη.

Αντιμετωπίζοντας την Τότεναμ στο Ρέντη στις 15:00, στην πρεμιέρα του Youth League της UEFA.

Οι Νέοι του Ολυμπιακού προπονήθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης, ολοκληρώνοντας έτσι την προετοιμασία τους. Με τον Ρικάρντο Πέρες μετά το τέλος της προπόνησης να ανακοινώνει την αποστολή.
Η οποία αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές και συμπεριλήφθηκαν οι Τζολάκης, Στουρνάρας, Παπαδούδης, Τσάβος, Ντουμάνης, Γκοτζαμανίδης, Ασλανίδης, Κεραμίδας, Μαρτίνης, Νεοφυτίδης, Νικόλης, Μπέλιτς, Κατσαβάκης, Αρσενίδης, Φέκκας, Σουρλής, Βοΐλης, Μπουλάρι, Συρμής, Λιάτσος.

Ολυμπιακός Κ19 – Τότεναμ Κ19, λοιπόν, την Τετάρτη στις 15:00 στο Ρέντη. Για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Youth League της UEFA. Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και για τους μικρούς του Ολυμπιακού και όχι μόνο για την πρώτη ομάδα των Πειραιωτών. Η οποία επίσης υποδέχεται στις 19:55 της Τετάρτης την Τότεναμ στο Καραϊσκάκη, για το Champions League.

Ματς το οποίο θα παρακολουθήσουν και οι ποδοσφαιριστές των Νέων των δύο ομάδων. Ολυμπιακού και Τότεναμ. Αμφότερες οι ομάδες θα δώσουν το «παρών» το βράδυ στο Καραϊσκάκη.