Ολυμπιακός Κ19: Οι θέσεις που θα ενισχυθεί μεταγραφικά

Ολυμπιακός Κ19: Οι θέσεις που θα ενισχυθεί μεταγραφικά

Ολυμπιακός – ακαδημία: Στον Ολυμπιακό «τρέχει» και ο προγραμματισμός των μεταγραφών του τμήματος κάτω των 19 ετών για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Δεν είναι μόνο η πρώτη ομάδα που «ψάχνεται» για μεταγραφές.

Οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται την ενίσχυση το καλοκαίρι, έτσι ώστε να καλύψουν τα κενά που δημιουργούνται.

Διότι υπάρχουν παίκτες οι οποίοι μεγαλώνουν ηλικιακά και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Η ομάδα του Πειραιά χρειάζεται μεταγραφές σίγουρα σε τρεις θέσεις. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός ψάχνεται για την απόκτηση ενός επιθετικού, αμυντικού μέσου (8άρι) και ενός αριστερού μπακ. Αυτές είναι οι θέσεις στις οποίες έχει ζητήσει και ο προπονητής των Νέων, Αντώνης Νικοπολίδης, την ενίσχυση για το καλοκαίρι.

Υπογράφει ο Ντόι

Πριν λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό πως ο Κίτσος των Κ17 του Ολυμπιακού, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ. Μαζί με τον Κίτσο αναμενόταν να υπογράψει και ο Ντόι. Κάτι που δεν έχει γίνει μέχρι τώρα.

Δεν έχει αλλάξει όμως κάτι στον σχεδιασμό του Ολυμπιακού. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, Ντόι, όταν τελειώσει η καραντίνα εξαιτίας του κορονοϊού πρόκειται να υπογράψει το επαγγελματικό του συμβόλαιο με τους Πειραιώτες.

Κάτι το οποίο έχει αποφασιστεί και δρομολογηθεί από τους ανθρώπους της διοίκησης και της ακαδημίας του Ολυμπιακού, έτσι ώστε να τελειώσει και αυτό το ζήτημα.