Ολυμπιακός: Μαυρογενίδης ο τέταρτος προπονητής στην Ευρώπη

Ολυμπιακός: Μαυρογενίδης ο τέταρτος προπονητής στην Ευρώπη

Έχει αρκετές χρονιές, πλέον, ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη σε επίπεδο ακαδημίας. Η αρχή είχε γίνει με τη συμμετοχή του στη διοργάνωση NextGen Series. Τότε που οι «ερυθρόλευκοι» είχαν φτάσει ένα βήμα πριν την τελική φάση της διοργάνωσης.

Η συνέχεια της ομάδας του Πειραιά ήταν στο Youth League της UEFA. Διοργάνωση η οποία έχει ονομαστεί ως «το Champions League των Νέων».

Ο Ολυμπιακός είναι και φέτος στους ομίλους, από τη στιγμή που έχει προκριθεί η πρώτη ομάδα στους ομίλους του Champions League.

Έτσι σήμερα έχουν ματς και οι μικροί του Ολυμπιακού. Με τον Δημήτρη Μαυρογενίδη να ανακοινώνει τη Δευτέρα μετά την προπόνηση την αποστολή του αγώνα. Την οποία αποτελούν οι Αναλυτικά: Τζολάκης, Στουρνάρας, Τσάβος, Ντουμάνης, Γκοτζαμανίδης, Μποσκουΐδης, Κεραμίδας, Μαρτίνης, Νεοφυτίδης, Νικόλης, Μπέλιτς, Τσέλιος, Σαπουντζής, Ντότης, Κατσαβάκης, Αρσενίδης, Φέκκας, Σουρλής, Μπουλάρι, Βοΐλης.

Ο Δημήτρης Μαυρογενίδης είναι ο τέταρτος προπονητής των Νέων του Ολυμπιακού που θα κάτσει στον πάγκο σε αγώνα του Youth League.

Ο πρώτος ήταν ο Μπερντ Στορκ ο οποίος είχε κάτσει συνολικά σε 6 ματς της διοργάνωσης. Φέτος έκατσε σε δύο αγώνες ο Ρικάρντο Πέρες, μέχρι που λύθηκε η συνεργασία με τον Πορτογάλο τεχνικός.

Πρώτος σε συμμετοχές είναι ο Βασίλης Βούζας ο οποίος ήταν στην τεχνική ηγεσία επί σειρά ετών και έκατσε συνολικά σε 19 αγώνες των «ερυθρόλευκων» Νέων στην Ευρώπη!

Και τώρα κάνει ντεμπούτο στην Ευρώπη ο Δημήτρης Μαυρογενίδης, ο οποίος έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Νέων μετά το τέλος του Πέρες.