Ολυμπιακός: Νικοπολίδης και… Ελευθεριάδης!

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης και… Ελευθεριάδης!

Έχουν περάσει σχεδόν δύο εβδομάδες από την ημέρα που ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη λύση συνεργασίας του με τον Ρικάρντο Πέρες. Από τότε οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει τις επαφές τους για να λύσουν το θέμα του τεχνικού διευθυντή. Όπως και του προπονητή στους Κ19.

Επαφές οι οποίες όμως δεν έφεραν κάποια συμφωνία.

Το πρώτο όνομα που ήταν ψηλά στη λίστα των Πειραιωτών ήταν αυτό του Αντώνη Νικοπολίδη. Ο Ολυμπιακός ήρθε σε επαφή με τον πρώην αρχηγό των «ερυθρόλευκων», αλλά και προπονητή της ομάδας.

Δεν προέκυψε όμως συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, καθώς υπήρξαν ορισμένες διαφορές. Από την άλλη όμως πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αντώνης Νικοπολίδης ζήτησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Κ19. Όπως και τη διεύθυνση της ακαδημίας. Αλλά παράλληλα ζήτησε και τεχνικό διευθυντή για την ακαδημία με τον ίδιο να προτείνει τον Θοδωρή Ελευθεριάδη!

Άνθρωπος ο οποίος ήταν στο παρελθόν στον Ολυμπιακό και μάλιστα με επιτυχία. Έχουν να λένε οι Πειραιώτες ότι άφησε έργο στο Ρέντη και υπάρχει κάλη άποψη για τον έμπειρο προπονητή.

Για μερικές ημέρες είχε «σιγήσει» το όνομα του Αντώνη Νικοπολίδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ολυμπιακός: Ο Νικοπολίδης ζήτησε και Ελευθεριάδη!

Πληροφορίες όμως αναφέρουν πως τα τελευταία 24ωρα έχει επανέλθει το όνομά του. Παράλληλα όμως και του Θοδωρή Ελευθεριάδη! Υπάρχουν άνθρωποι που θα ήθελαν τον Ελευθεριάδη στην ακαδημία και έτσι δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις τις επόμενες ημέρες.

Να συμφωνήσουν δηλαδή «πακέτο» Νικοπολίδης-Ελευθεριάδης με τον Ολυμπιακό!

Βέβαια από την άλλη ο Θοδωρής Ελευθεριάδης έχει συμβόλαιο με την ΕΠΟ, καθώς είναι Ομοσπονδιακός προπονητής. Και προφανώς για να λύσει το συμβόλαιό του με την Εθνική θα χρειαστεί και κάποιες εγγυήσεις όσον αφορά για τις κινήσεις που πρέπει να κάνει Ολυμπιακός – ακαδημία.

Παράλληλα, να θυμίσουμε πως υπάρχει και το όνομα του Τάσου Πάντου στη λίστα των «ερυθρόλευκων». Όσον αφορά την προσθήκη νέου προπονητή στο τιμ της ακαδημίας.

Όνομα το οποίο ναι μεν προέκυψε με το άκουσμα του Αντώνη Νικοπολίδη, αλλά υπάρχει η πιθανότητα να προχωρήσει η περίπτωσή του και χωρίς τον Νικοπολίδη.