Ολυμπιακός: Ντεμπούτο Μπέλιτς σε θέση… έκπληξη!

Ολυμπιακός: Ντεμπούτο Μπέλιτς σε θέση… έκπληξη!

Τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών ο Ολυμπιακός είχε προχωρήσει στην απόκτηση του Κρίστιαν Μπέλιτς από την αγγλική Γουέστ Χαμ. Λίγες ημέρες μετά και συγκεκριμένα σήμερα, Παρασκευή, ο νεαρός ποδοσφαιριστής έκανε το ντεμπούτο του.

Αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε επίσημο ματς, παίζοντας με τους Κ19 στο πρωτάθλημα της Super League K19. Άλλωστε είχε γίνει γνωστό εξαρχής πως ο 18χρονος Σέρβος θα προπονείται με την πρώτη ομάδα, αλλά θα παίζει με τους Νέους. Έτσι ακριβώς έγινε και τώρα στο ματς των μικρών κόντρα στον Βόλο στο Ρέντη.

Ο προπονητής των Νέων, Ρικάρντο Πέρες, χρησιμοποίησε ως αλλαγή τον Μπέλιτς. Μπήκε στο ματς στο 58ο λεπτό αντί του Νεοφυτίδη.

Παρά το γεγονός όμως ότι αντικατέστησε μέσο, ο Πορτογάλος τεχνικός έβαλε τον Μπέλιτς να αγωνιστεί ως στόπερ. Να σημειωθεί πως η φυσική θέση του νεαρού ποδοσφαιριστή είναι αμυντικό χαφ.

Παρόλα αυτά όμως ο Μπέλιτς κατάφερε να δείξει μερικά από τα στοιχεία του. Είναι καλός με την μπάλα στα πόδια και αυτό το έδειξε στο μισάωρο που αγωνίστηκε στο ματς που είχε ο Ολυμπιακός.

Σίγουρα στα επόμενα παιχνίδια θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και σιγά-σιγά ο Ρικάρντο Πέρες έχει σκοπό να του δίνει και μεγαλύτερο ρόλο στην ομάδα. Άλλωστε είναι ένα παιδί 18 ετών και ο Ολυμπιακός έδειξε να πιστεύει αρκετά σε αυτόν.

Κάνοντας την κίνηση να τον αποκτήσει από τη Γουέστ Χαμ. Με τους Άγγλους μάλιστα να κρατούν ένα ποσοστό του ποδοσφαιριστή.