Ολυμπιακός: Ραντεβού με Λουίτζι Τσέναμο!

Ολυμπιακός: Ραντεβού με Λουίτζι Τσέναμο!

Δεν αποκλείεται να προχωρήσει ο Ολυμπιακός σε μία επιστροφή ενός γνώριμου από τα παλιά, για θέση στην ακαδημία. Πληροφορίες του Sportime, αναφέρουν πως είναι η πιθανή η επιστροφή του Λουίτζι Τσέναμο στο Ρέντη, μετά από αρκετά χρόνια!

Ο πρώην, πλέον, τερματοφύλακας ήταν στο ρόστερ του Ολυμπιακού τη σεζόν 2000-01 και είναι πιθανό να μπει ξανά στην οικογένεια των «ερυθρόλευκων», μετά από σχεδόν 20 χρόνια!

Αυτό γιατί πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Λουίτζι Τσέναμο έκανε ραντεβού με τους Πειραιώτες για να καλύψει το κενό που προέκυψε με τον Βαγγέλη Λάππα. Ο μέχρι πρότινος προπονητής τερματοφυλάκων της «ερυθρόλευκης» ακαδημίας, αποτελεί πλέον παρελθόν από τον σύλλογο του Πειραιά. Διότι δέχτηκε πρόταση από την πρώτη ομάδα του ΟΦΗ, όπου και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Για αυτό και ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει τις επαφές του για νέο προπονητή τερματοφυλάκων στην ακαδημία. Και ο Λουίτζι Τσέναμο είναι ένα από τα ονόματα που βρίσκεται στη λίστα και υπήρξε επαφή.

Προχωράει ο σχεδιασμός και της ακαδημίας των Πειραιωτών. Και αυτό φαίνεται από τις επαφές και τις κινήσεις που γίνονται τις τελευταίες ημέρες.

Να σημειωθεί πως πρόσφατα ο Τσέναμο έλυσε τη συνεργασία του με τον Παναιτωλικό, όπου ήταν στο τεχνικό τιμ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Κάτι το οποίο είχε ανακοινώσει και ο ίδιος στα social media.