Ολυμπιακός: Τι γίνεται με τον τεχνικό διευθυντή…

Ολυμπιακός: Τι γίνεται με τον τεχνικό διευθυντή…

Μπήκαμε στη δεύτερη εβδομάδα που ο Ολυμπιακός πήρε την απόφαση να λύσει τη συνεργασία του με τον Ρικάρντο Πέρες. Μετά από τα αρνητικά αποτελέσματα που είχαν οι Νέοι μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα της Super League K19, αλλά και στην Ευρώπη στο Youth League της UEFA.

Οι «ερυθρόλευκοι» στη δεύτερη εβδομάδα δεν έχουν ακόμη λύσει το θέμα με τον τεχνικό διευθυντή της ακαδημίας, αλλά και του προπονητή του τμήματος κάτω των 19 ετών.

Ο Δημήτρης Μαυρογενίδης έχει, για την ώρα, τον ρόλο του προπονητή των Νέων. Χωρίς όμως να γνωρίζει κανείς αν θα μονιμοποιηθεί στη θέση αυτή. Ενώ την ίδια στιγμή έχει και τον ρόλο του προπονητή των Κ17 του Ολυμπιακού.

Η ομάδα του Πειραιά μίλησε με τον Αντώνη Νικοπολίδη, με τον οποίο όμως δεν βρέθηκε η «χρυσή» τομή.

Η διαφορά τους ήταν στη χρονική διάρκεια της συνεργασίας τους. Με τον Ολυμπιακό να προτείνει συνεργασία μέχρι το τέλος του χρόνου, ενώ από την πλευρά του ο Νικοπολίδης ήθελε συμβόλαιο με μεγαλύτερη χρονική διάρκεια. Έτσι δεν επήλθε η συμφωνία και πλέον ο Ολυμπιακός κοιτά άλλες περιπτώσεις, χωρίς όμως να έχει «καεί» και εντελώς το χαρτί του Νικοπολίδη.

Μία από τις περιπτώσεις που έχει κοιτάξει ο Ολυμπιακός ήταν αυτή του Σέρβου, Μίλαν Ρίστιτς. Μίλησε μαζί του ο Ολυμπιακός, χωρίς όμως να προχωρήσει κάτι.

Έχοντας ακόμα οι «ερυθρόλευκοι» το θέμα του τεχνικού διευθυντή ανοιχτό…