Ολυμπιακός: Τρία ματς σε τέσσερις ημέρες για Μαυρογενίδη!

Ολυμπιακός: Τρία ματς σε τέσσερις ημέρες για Μαυρογενίδη!

Έχει καθυστερήσει στον Ολυμπιακό να βρεθεί λύση για το θέμα του τεχνικού διευθυντή και του προπονητή των Κ19. Από τη λύση συνεργασίας των «ερυθρόλευκων» με τον Ρικάρντο Πέρες έχουν περάσει δύο εβδομάδες.

Οι Πειραιώτες έκαναν τις επαφές τους με ανθρώπους που είχαν στη λίστα τους, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη.

Για αυτό και ο Δημήτρης Μαυρογενίδης είναι αυτός ο οποίος έχει βρεθεί πλέον με δύο ομάδες. Είναι προπονητής τόσο στους Κ19, όσο και στους Κ17.

Με αποτέλεσμα μέσα σε τέσσερις ημέρες να δώσει τρία ματς! Δύο με τους Νέους, ένα στο πρωτάθλημα με τον ΟΦΗ και ένα στην Ευρώπη, με την Μπάγερν Μονάχου και τα δύο στο Ρέντη.

Από την άλλη το τρίτο ματς ήταν την Κυριακή με τους Κ17 στο Περιστέρι, κόντρα στον Ατρόμητο. Ο απολογισμός μέχρι τώρα είναι μία ισοπαλία και μία ήττα και την Τρίτη εκκρεμεί το παιχνίδι με τους Γερμανούς.

Δεν είναι και το πιο εύκολο σε μία ομάδα όπως είναι το επίπεδο του Ολυμπιακού να έχεις να διαχειριστείς τα δύο βασικά τμήματα μίας ακαδημίας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά το ματς με την Μπάγερν Μονάχου πρόκειται να υπάρξουν εξελίξεις. Είτε να υπάρξει συμφωνία με κάποιον καινούργιο προπονητή ο οποίος θα αναλάβει και τη διεύθυνση της ακαδημίας, είτε θα συνεχίσει ο Δημήτρης Μαυρογενίδης μόνο στους Νέους και θα υπάρξει άλλη εξέλιξη για τους Κ17.