Ολυμπιακός Summer camp 2019: Δίπλα στα παιδιά οι Ομάρ, Βαλμπουενά, Μπα!

Ολυμπιακός Summer camp 2019: Δίπλα στα παιδιά οι Ομάρ, Βαλμπουενά, Μπα!

Για 19η συνεχή χρονιά ο Ολυμπιακός διοργανώνει το Summer Camp στις εγκαταστάσεις της ομάδας, στο Ρέντη. Όπου περισσότερα από 200 παιδιά από όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό προπονούνται στις εγκαταστάσεις των «ερυθρόλευκων».

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος συμμετέχουν στο Camp παιδιά από την Αμερική, τον Καναδά, τη Σερβία, την Ουκρανία, τη Γερμανία, το Κονγκό, την Αίγυπτο και την Αυστραλία.

Εκτός από τις περιοχές της Αττικής, ήρθαν στο camp παιδιά από τη Μονεμβασιά, τη Σκύδρα, τη Σέριφο, τη Βέροια, τη Σάμο, τη Μύκονο, τη Λαμία, τη Βόνιτσα, το Ρέθυμνο, τα Χανιά, τη Θεσσαλονίκη, το Αγρίνιο, τη Σπάρτη, την Αριδαία, την Έδεσσα, τη Λάρισα και τον Βόλο.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, Ματιέ Βαλμπουενά και Μπα μαζί με άλλους παίκτες της ομάδας υποδέχθηκαν τα παιδιά του Summer Camp την πρώτη μέρα και σκόρπισαν χαμόγελα στους μικρούς μας φίλους αφού πρώτα φυσικά δεν αρνήθηκαν να υπογράψουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Ο Ολυμπιακός προσφέρει διασκέδαση και μπάλα!
Η ετήσια διοργάνωση του Θρύλου δίνει την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά να ακολουθήσουν ένα πρόγραμμα το οποίο βασίζεται στη φιλοσοφία της ακαδημίας και των σχολών, να αναπτύξουν τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά όπως επίσης να βελτιώσουν τις αδυναμίες τους.

Κοινός παρονομαστής είναι η διασκέδαση και η κοινωνικοποίηση αφού μέσα από τη συμμετοχή όλα τα παιδιά κερδίζουν νέους φίλους.

This slideshow requires JavaScript.