«Ομόρφυνε» η σχολή ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ Κουλούρας! (photos)

«Ομόρφυνε» η σχολή ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ Κουλούρας! (photos)

Η Βάσω Ντέμου φόρεσε τα… ασπρόμαυρα του ΠΑΟΚ! Η όμορφη προπονήτρια ποδοσφαίρου ανακοινώθηκε από τη σχολή ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ Κουλούρας. Με τη σχολή του ΠΑΟΚ να αναγράφει στην ανακοίνωσή της το βιογραφικό της Βάσω Ντέμου τόσο ως παίκτρια του αθλήματος, όσο όμως και ως προπονήτρια:

«Η σχολή μας καλωσορίζει στις τάξεις της τη νέα προπονήτρια Βάσω Ντέμου, η οποία με την μέχρι τώρα πορεία της στο χώρο του αθλητισμού και πιο συγκεκριμένα του ποδοσφαίρου, απέδειξε πως επάξια μπορεί να καταλάβει μία θέση στη σχολή μας. Πρόκειται για μία σπουδαία αθλήτρια η οποία από τα 7 της χρόνια μέχρι και την ηλικία των 16 ετών διδάχτηκε το ποδόσφαιρο σε ποδοσφαιρικές Ακαδημίες και ένα χρόνο αργότερα επιλέχθηκε από τη γυναικεία ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης να πλαισιώσει το ρόστερ της ομάδας στην Α΄Εθνική.

Ακολούθησε ο ΠΑΟΚ Κοζάνης με τον οποίο αγωνίστηκε στη Β΄Εθνική Κατηγορία του γυναικείου Πρωταθλήματος. Την αγάπη της για το ποδόσφαιρο σε συνδυασμό με τις πλούσιες εμπειρίες που αποκόμισε ως αθλήτρια θέλησε να μεταφέρει και στις επόμενες γενιές ποδοσφαιριστών από ένα νέο πόστο, αυτό του προπονητή αναπτυξιακών ηλικιών.

Ο πρώτος της σταθμός σε αυτό το νέο ξεκίνημα ήταν ο Ολυμπιακός Βέροιας και στη συνέχεια η ΑΕ Ποντίων Βέροιας. Η ενασχόλησή της με την προπονητική πιστοποιήθηκε επίσημα με την απόκτηση του διπλώματος UEFA C και εμπλουτίζοντας τις γνώσεις της παρακολουθώντας τα πιο γνωστά και απολύτως επιτυχημένα σεμινάρια προπονητικής της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Βάσω, η Σχολή Ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ Κουλούρας σε καλωσορίζει και σου αναθέτει και επίσημα για αυτή τη χρονιά, την εκμάθηση των αρχών του ποδοσφαίρου στις πιο τρυφερές ηλικίες».

This slideshow requires JavaScript.