ΟΦΗ-Ατρόμητος Κ19 0-0: Καλύτερος, αλλά μηδέν χάρη στους τερματοφύλακες

ΟΦΗ-Ατρόμητος Κ19 0-0: Καλύτερος, αλλά μηδέν χάρη στους τερματοφύλακες

Δεν υπήρξε γκολ στο ματς της 3ης αγωνιστικής της Super League Κ19, ανάμεσα σε ΟΦΗ και Ατρόμητο. Οι δύο ομάδες έμειναν στο μηδέν, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Περιστερίου είχε αρκετές καλές στιγμές στον αγώνα.

Στο πρώτο μέρος το ματς ήταν κάπως ισορροπημένο.

Αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος ήταν η ομάδα που είχε τις περισσότερες ευκαιρίες για να σημειώσει κάποιο γκολ.

Όμως έπεσε πάνω σε έναν καλό τερματοφύλακα, καθώς ο Σηφάκης είχε σωστές τοποθετήσεις και κράτησε το μηδέν στην εστία του.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους ήταν στο 64′ όταν ο Ατρόμητος κέρδισε το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ανθουλάκης και ο Σηφάκης είπε «όχι»!

Επίσης στο 71′ και στο 77′ ο Σηφάκης απέκρουσε δύο τετ α τετ του Ατρόμητου.

Στο 81′ λίγο έλειψε να επιβεβαιωθεί ο κανόνας του ποδοσφαίρου. Ο ΟΦΗ κέρδισε το πέναλτι, με τον Νοικοκυράκη να το εκτελεί και τον Σάλτα να κρατάει το μηδέν!

Έτσι έμεινε το 0-0 στην αναμέτρηση με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό.

ΟΦΗ (Μ. Πατεμτζής): Σηφάκης, Σημαιάκης, Αυγουστάκης (70′ Γωνιωτάκης), Παπαδάκης, Χνάρης (45′ Σαβουϊδάκης), Βασιλάκης (70′ Μπέκου), Γαιτάνης, Σκέντζος (70′ Μπερικάκης), Φωτιάδης (46′ Μπέρκης), Νοικοκυράκης.

Ατρόμητος (Γ. Κορακάκης): Σάλτας, Τρόκα, Πομώνης, Τσαΐνης, Γκαμάνης, Γούλας, Οικονόμου, Μουντές, Δαλαμήτρας, Ανθουλάκης, Μπουρνέλης. Αγωνίστηκαν και οι: Πάζα, Λάγγας, Καραμάνης, Παροτσίδης, Μακρυγιαννάκης.

* Η φωτογραφία είναι από την ιστοσελίδα oficrete.gr.