ΟΦΗ: Δεν προτίθεται να αλλάξει πλάνο στην ακαδημία

ΟΦΗ: Δεν προτίθεται να αλλάξει πλάνο στην ακαδημία

Επέστρεψε στη Super League ο ΟΦΗ μετά από αρκετό καιρό, αλλά η πορεία του δεν ήταν αυτή που θα ήθελαν οι Κρητικοί. Η πρώτη ομάδα των Κρητικών βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού στη βαθμολογία του πρωταθλήματος και θα χρειαστεί να μαζέψει αρκετούς βαθμούς για να μπορέσει να σωθεί και να παραμείνει στην κατηγορία.

Όποιο όμως και να είναι το αποτέλεσμα, στον ΟΦΗ δεν είναι διατεθειμένοι να τα παρατήσουν, ακόμη και αν η ομάδα υποβιβαστεί στη Football League.

Ιδιαίτερα στην ακαδημία τους οι Κρητικοί δεν πρόκειται να αλλάξουν το πλάνο τους. Θα συνεχίσουν με τον προγραμματισμό που έχουν βάλει μπροστά, κάτι που έγινε πιο «δυνατό» με την έλευση της νέας διοίκησης.

Οι διοικούντες τον ΟΦΗ στηρίζουν πολλά στην ακαδημία και θέλουν να δουλέψουν αρκετά σε αυτόν τον τομέα. Να βγάλει η ομάδα δικά της παιδιά και να μπορέσει να πορευτεί με αυτά.

Για αυτό και ό,τι και αν κάνει η πρώτη ομάδα, αν θα παραμείνει στην πρώτη κατηγορία ή όχι, στον ΟΦΗ είναι διατεθειμένοι να συνεχίσουν το έργο τους στην ακαδημία, αρκεί φυσικά να υπάρχουν πάντα και οι απαραίτητες προϋποθέσεις.