ΟΦΗ: Ετοιμάζουν το μέλλον της Κρήτης!

ΟΦΗ: Ετοιμάζουν το μέλλον της Κρήτης!

Ο ΟΦΗ κατάφερε να μείνει στη Super League και αυτό είναι κάτι το οποίο επηρεάζει και την ακαδημία της ομάδας του Ηρακλείου της Κρήτης! Οι Κρητικοί είχαν αποφασίσει εξαρχής να προχωρήσουν το πλάνο που είχαν για την ακαδημία τους, αλλά από την άλλη το γεγονός ότι παρέμειναν στη μεγάλη κατηγορία ήταν κάτι το οποίο φυσικά και δέχτηκαν με μεγάλη χαρά.

Σίγουρα τα έσοδα με την ομάδα στη Super League είναι περισσότερα από το να έπεφτε κατηγορία, αλλά φυσικά από την άλλη θα πρέπει και το επίπεδο της ακαδημίας να είναι μεγαλύτερο απ’ αυτό που ήταν τη χρονιά που ολοκληρώθηκε.

Κάτι το οποίο έχει αναλάβει να κάνει ο Γιάννης Σαμαράς!

Ο έμπειρος προπονητής σε επίπεδο ακαδημιών, γνωρίζει καλά τη δουλειά αυτή και έχει ξεκινήσει εδώ και λίγους μήνες ένα πρότζεκτ στους Κρητικούς για να δημιουργήσει μία σωστή και δυνατή ακαδημία.

Οι πόροι, όπως φαίνεται μέχρι τώρα τουλάχιστον, υπάρχουν και τα πράγματα πηγαίνουν καλά για τον ΟΦΗ.

Ο Γιάννης Σαμαράς ξέρει καλά τη δουλειά αυτή και έχοντας τη στήριξη των Ηλία Πουρσανίδη και Γιώργου Σαμαρά προχωράει για να κάνει πράξη το πλάνο που έχει στο μυαλό του και έχει δεχτεί και η διοίκηση της ομάδας του Ηρακλείου, έτσι ώστε να δημιουργήσει τους μελλοντικούς ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ και της Κρήτης!