Ο άγνωστος… Ριβάλντο! (vid)

Τελικά είναι εύκολο κάποιος να γνωρίσει έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που έχουν «βγει» ποτέ μόνο από την τεχνική του ή θα πρέπει να δει και το πρόσωπό του για να πειστεί; Κάπως έτσι μάλλον σκέφτηκαν στην Μπαρτσελόνα και έστησαν μία ωραία… φάρσα σε φιλάθλους της ομάδας.

Το τελευταίο διάστημα ο Ριβάλντο βρίσκεται και πάλι στη Βαρκελώνη, καθώς όπως έγινε γνωστό θα αγωνιστεί με τους Βετεράνους του συλλόγου και στο πλαίσιο της παρουσίας του στην πόλη οι άνθρωποι της ομάδας σκέφτηκαν να προχωρήσουν σε ένα έξυπνο… πρότζεκτ με σκοπό να κάνουν και μία έκπληξη σε κάποιους τυχερούς.

Συγκεκριμένα, ο Ριβάλντο μεταμφιέστηκε, βασικά αγνώριστος έγινε, και μετονομάστηκε σε Ρομπέρτο Ντα Σίλβα και έλαβε μέρος σε ένα φιλικό ματς μεταξύ φιλάθλων της Μπαρτσελόνα. Φιλικό το οποίο εντάσσεται σε ένα πρόγραμμα του συλλόγου στο οποίο οι φίλαθλοι έχουν την ευκαιρία να φορέσουν την εμφάνιση της ομάδας και να μπουν στο πούλμαν που χρησιμοποιεί η πρώτη ομάδα.

Ο Ριβάλντο έπαιξε μαζί τους μεταμφιεσμένος και στο τέλος αναδείχθηκε και MVP του φιλικού και κάπου εκεί υπήρξαν και οι… αποκαλύψεις!