Ο απολογισμός του «Θουκυδίδειο Youth Talents Cup 2017»

Ο απολογισμός του «Θουκυδίδειο Youth Talents Cup 2017»

Ο υπεύθυνος του τουρνουά «Θουκυδίδειο» και της διοργάνωσης «Θουκυδίδειο Youth Talents Cup 2017» που έλαβε μέρος στο Σοφικό Κορινθίας, Κώστας Αλάσσας, έκανε τον απολογισμό της πετυχημένης εκδήλωσης στο Σοφικό, γράφοντας στα social media:

«Μετά την ολοκλήρωση και της τρίτης περιόδου, του ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟΥ Youth Talents CUP 2017 στο ΣΟΦΙΚΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ , αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε ,τους υπεύθυνους των 68 συλλόγων και προπονητές των 158 ηλικιακών τμημάτων και τους 2070 αθλητές που συμμετείχαν, στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του παιδικού ποδοσφαίρου.

Από αύριο μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου του ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.

Η εταιρεία μας κάνοντας σωστό υπολογισμό, μη ορίζοντας κανονικές αγωνιστικές σε εορταστικά τριήμερα και αργίες, έδωσε τη δυνατότητα στις ομάδες να ορίζουν τις τυχόν αναβολές, ούτως ώστε με την πάροδο των αγωνιστικών να μην υπάρχουν εκκρεμότητες. Ο σχεδιασμός των 24 αγωνιστικών κανονικής περιόδου, ολοκληρώνεται με μαθηματική ακρίβεια , αποτέλεσμα του συντονισμού της γραμματειακής υποστήριξης του τουρνουά , σε συνδυασμό με την υπευθυνότητα όλων των ανθρώπων των σωματείων που συνεργαστήκαμε φέτος.

Τέλος θέλουμε να καλωσορίσουμε τα νέα σωματεία στην οικογένεια του ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ,στους ομίλους του ILIOS SOCCERtime CUP : Α.Ο. ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ, Α.Ο. ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ,, Α.Ο. ΓΛΥΦΑΔΑΣ (ΚΕΡΑΥΝΟΣ), Α.Ε.Κ. FUTSAL, Α.Ο. ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, Α.Π.Ο. ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ , ΚΟΜΠΡΑ, ΠΗΓΑΣΟΣ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ , ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ».