Ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης στην οικογένεια του Ατρόμητου!

Ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης στην οικογένεια του Ατρόμητου!

Ανακοινώθηκε η ένταξη του Ατρόμητου Μεταμόρφωσης στο δίκτυο των σχολών ποδοσφαίρου του Ατρόμητου Περιστερίου:

«Το Δίκτυο Σχολών Ατρόμητου ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά ότι νέο μέλος του είναι ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης Αττικής.

Η συμφωνία οριστικοποιήθηκε ανάμεσα στον Υπεύθυνο του δικτύου Τόλη Αποστόλου και τον πρόεδρο του Ατρόμητου Μεταμόρφωσης Αντώνη Αντωνίου».

Ο υπεύθυνος ακαδημίας του Ατρόμητου Μεταμόρφωσης, Νίκος Αντωνίου, δήλωσε: «Οι βασικοί παράγοντες για την συνεργασία αυτή είναι η σταθερή πορεία του Ατρόμητου όλα αυτά τα χρόνια στο πρωτάθλημα της Super League, η διοικητική σταθερότητα καθώς και η συνεχή προώθηση παικτών από τα σπλάχνα του συλλόγου στην επαγγελματική ομάδα.

Εξίσου σημαντικός λόγος είναι και η εξαιρετική παρουσία των τμημάτων υποδομής του Ατρόμητου στα αντίστοιχα πρωταθλήματα, δείγμα της δουλειάς και του υψηλού επιπέδου.

Πιστεύουμε λοιπόν με βάση τα ανωτέρω ότι ο Ατρόμητος είναι ο πιο κατάλληλος για την ενδεχόμενη προώθηση κάποιων ταλαντούχων αθλητών μας αφού αν καταφέρουν να ανταποκριθούν στις αγωνιστικές απαιτήσεις ενός εκ των κορυφαίων club στην Ελλάδα, θα καταφέρουν να αναδείξουν τις ικανότητες τους. Έτσι ένα όνειρο των αθλητών μας αλλά και της δικής μας φιλοσοφίας θα πάρει σάρκα και οστά βλέποντας παιδιά γέννημα θρέμμα του συλλόγου μας να διαπρέπουν σε επαγγελματικό επίπεδο».