Ο Βαγγέλης Λάππας ανέλαβε τους τερματοφύλακες στον Ολυμπιακό!

Ο Βαγγέλης Λάππας ανέλαβε τους τερματοφύλακες στον Ολυμπιακό!

Μόλις λίγες ημέρες έχουν περάσει από την περίοδο αλλαγών στην ακαδημία του Ολυμπιακού και σύμφωνα με πληροφορίες του newsacademies.gr πλέον υπάρχουν οι προσθήκες στο τεχνικό τιμ των «ερυθρόλευκων» υποδομών. Από την ακαδημία αποτελούν παρελθόν οι μέχρι πρότινος προπονητές τερματοφυλάκων Χρήστος Θεοδώρου, Μάκης Βενιαμίν και πλέον την εξέλιξη και επίβλεψη των γκολκίπερ της ακαδημίας του συλλόγου από τον Πειραιά, θα έχει ο Βαγγέλης Λάππας!

Ο πρώην γυμναστής τερματοφυλάκων του Παναθηναϊκού και της ομάδας από το Άμπου Ντάμπι, Al Dhafra, βρίσκεται πλέον στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη μετά τη συμφωνία του με την «ερυθρόλευκη» ακαδημία.

Ο Βαγγέλης Λάππας έχει ήδη δώσει το «παρών» στο Ρέντη και θα έχει την ευθύνη των γκολκίπερ των τμημάτων Κ20 και Κ17, όπως και την επίβλεψη μικρότερων τμημάτων.

Να σημειωθεί πως ο 43χρονος προπονητής, είχε μιλήσει στο newsacademies.gr την περίοδο που ήταν στο Άμπου Ντάμπι και είχε αναφερθεί και στο βιβλίο που έχει εκδόσει ο ίδιος με τίτλο «Μεθοδολογία εκπαίδευσης τερματοφυλάκων».

Μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ τη συνέντευξη του Βαγγέλη Λάππα στο newsacademies.gr.