Ο… βενιαμίν και ο πρωτάρης!

Ο… βενιαμίν και ο πρωτάρης!

Δεν είναι λίγοι οι ποδοσφαιριστές που προέρχονται από την ακαδημία και βρίσκονται στην αποστολή του Ολυμπιακού για το πρώτο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Αυστρία.

Όμως ο νεότερος παίκτης που βρίσκεται στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» και αγωνιζόταν μέχρι και την προηγούμενη σεζόν στα τμήματα ακαδημίας του συλλόγου, είναι ο Νικήτας Νικόλης.

Ο μόλις 16 ετών ποδοσφαιριστής, έχει προωθηθεί στην πρώτη ομάδα λίγο πριν το τέλος της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου και συνεχίζει και στις προπονήσεις της νέας σεζόν, υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς. Ο νεαρός Ροδίτης αριστερός μπακ αποκτήθηκε από την «ερυθρόλευκη» ακαδημία το 206 και πλέον είναι μέλος της πρώτης ομάδας των Πειραιωτών.

Από την άλλη ο Καράδαης είναι ο δεύτερος παίκτης που συμπεριλήφθηκε στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς και προέρχεται από τα τμήματα της ακαδημίας, καθώς πέρσι είχε συμμετοχές με τους Νέους του Θρύλου τόσο στο πρωτάθλημα της Superleague K20, όσο όμως και στα ματς της Ευρώπης και συγκεκριμένα στο Youth League της UEFA.

Όπως ο Νικόλης έτσι και ο Καράδαης είναι η πρώτη φορά που ακολουθούν προετοιμασία του Ολυμπιακού και αναμένεται να αποκομίσουν σημαντικές εμπειρίες για τη συνέχεια της καριέρας τους και θέλουν να εκμεταλλευτούν αυτή την ευκαιρία.